Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Rekordnú výhru v Lote opäť nikto nezískal

(Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Rekordnú výhru v súťaži Loto sa dnes opäť nepodarilo získať žiadnemu tipujúcemu. V druhom ťahu Lota tak jackpot spolu s prémiou stúpol pred ďalším losovaním na takmer 136 miliónov korún.

Vyplýva to z informácií národnej lotériovej spoločnosti Tipos. Tipujúci tak budú môcť opäť skúsiť šťastie najbližšiu stredu.

Najbližšie k rekordnej sume v druhom ťahu boli dnes podľa Tiposu dvaja tipujúci, ktorí uhádli päť čísel a dodatkové číslo. Na získanie jackpotu, ktorý dnes v druhom ťahu predstavoval viac ako 81 miliónov korún, však bolo potrebné uhádnuť všetkých šesť čísel.

Ak chcel tipujúci skúsiť vyhrať aj 50-miliónovú prémiu navyše, musel sa zapojiť aj do doplnkovej stávky Joker, kde by sa posledné číslo muselo zhodovať s poslednou cifrou vyžrebovaného šesťčíslia. Stávka by tiež mala obsahovať minimálne šesť uzatvorených stĺpcov.

Žiadnemu šťastlivcovi sa dnes nepodarilo uspieť ani v prvom ťahu, v ktorom však bol nižší jackpot zhruba 53 miliónov korún. Ak by však niekto z tipujúcich rozbil len tento nižší jackpot a dostal k nemu prémiu, stále by to stačilo na pokorenie doterajšieho slovenského rekordu.

Najvyššia doterajšia výhra, ktorú prevádzkovateľ lotérie vyplatil v Lote predvlani, totiž dosiahla 90 miliónov korún.

Vyžrebované čísla v dnešnom ťahu Lota:

1. ťah 16,28,31,37,41,49,dodatkové číslo 33

2. ťah 4,5,15,16,34,39, dodatkové číslo 7
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu