Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Ministerstvo vnútra bolo pod paľbou

Karol Krajčovič sa nedal zahanbiť a ostreľoval knedľami ministerstvo vnútra. Zobraziť galériu (2)
Karol Krajčovič sa nedal zahanbiť a ostreľoval knedľami ministerstvo vnútra. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Prípad vlastného ukradnutého auta, ktorý sa ťahá už deväť rokov, sa akčný dedko Karol Krajčovič (80) rozhodol riešiť po svojom. Vyrobil si provizórne delo a včera ostreľoval budovu ministerstva vnútra. Takto originálne upozorňuje na to, že aj v radoch polície existuje mafia, ktorá spolupracuje s autičkármi.

Tento vynálezca, ktorý už predložil 120 zlepšovákov, si zhotovil originálne delo. Kostru urobil zo starej lyže a muníciu suplovali staré knedle. Jeho auto sa totiž našlo, avšak z bielej audiny sa zrazu stala čierna. Takto ho policajti aj zlegalizovali.

„Nechcem nič iného, len aby ministerstvo vnútra uznalo, že pochybilo. Žiadam, aby sa spamätalo a nekrylo zločincov v radoch polície,“ vyhlásil dedko a niekoľkokrát vystrelil z provizórneho dela na budovu rezortu vnútra.

Pritiahol tak pozornosť nielen úradníkov, ale aj ministra Roberta Kaliňáka. „Dáme dohromady naše dokumenty s dokumentmi pána Krajčoviča a vo veľmi krátkej dobe budeme vedieť výsledok,“ sľúbil Kaliňák. „Moje túžby sú naplnené,“ uzavrel po stretnutí s ministrom šťastný dedko.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu