Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Polícia odvolala pátranie po nezvestnej Mirke: Jej bezvládne telo vylovili z Devínskeho jazera

Mirku hľadali policajné zložky v okolí Devínskeho jazera. Zobraziť galériu (2)
Mirku hľadali policajné zložky v okolí Devínskeho jazera. (Zdroj: Foto: FB/Polícia)

BRATISLAVA - Pátranie po 45-ročnej Miroslave Sojákovej z Bratislavy, ktorá bola nezvestná od 5. januára 2018 odvolali. Vo štvrtok to oznámila polícia, ktorej sa podarilo identifikovať bezvládne ženské telo nájdené v stredu (17.1.) dopoludnia v lokalite Devínskeho jazera.

"Menovanú v priebehu stredajšieho dopoludnia našli v Devínskom jazere mŕtvu," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Polícia a hasiči hľadali nezvestnú Bratislavčanku v okolí Devínskeho jazera viac ako týždeň po tom, čo sa stratila pri venčení psov. Nález tela oznámila v stredu na sociálnej sieti.

"Ohliadajúci lekár na mieste nevylúčil ani nepotvrdil cudzie zavinenie a za účelom zistenia presnej príčiny smrti ženy odporučil vykonať pitvu," doplnila Mihalíková. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Miroslavu Sojákovú videli naposledy v piatok (5.1.) podvečer v Bratislave a ešte o 20.30 h komunikovala prostredníctvom SMS z neznámeho miesta. Odvtedy bola nezvestná. Podľa medializovaných informácií sa mala stratiť počas venčenia psov v okolí Devínskeho jazera. Záchranári pri pátraní našli jej mobilný telefón, kabelku aj peňaženku.

Viac o téme: MirkaDevínske jazero
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu