Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Ženu surovo zmlátili palicou

„Zbehli sa okolo mňa asi šiesti skinhedi a začali ma biť,“ tvrdí napadnutá Slávka Bazalová (29).
„Zbehli sa okolo mňa asi šiesti skinhedi a začali ma biť,“ tvrdí napadnutá Slávka Bazalová (29). (Zdroj: Nový Čas)

ČADCA - Mladá žena sa stala obeťou surovej bitky!

Počas piatkovej kubánskej noci sa na Matičnom námestí v Čadci strhla bitka. Terčom útočníkov sa stala aj nič netušiaca Slávka Bazalová (29), ktorú previezli do nemocnice.

Čadčania zažili počas vystúpenia kubánskych speváčok horor. Nečakane sa ozvala streľba a podľa svedkov sa tam zbehlo asi päťdesiat holohlavých mužov. Napadli divákov, medzi ktorými bola aj Slávka Bazalová. „Koncert bol pekný, až kým sme z davu nezačuli, aby sme utekali, lebo vraj sú tu skíni,“ hovorí Slávka, ktorá pred útočníkmi nestihla ujsť. Ušli sa jej surové údery i kopance.

„Potom ma ovalili palicou a upadla som do bezvedomia,“ spomína si mladá žena, ktorú musela kriesiť záchranka. „Jeden mladík ma prikryl bundou a zavolal sanitku. Ostatní zutekali,“ hovorí Slávka. Podľa informácií Nového Času bol týmto záchrancom Ján (22), synovec političky Anny Belousovovej. Keď sa o bitke dopočuli Slávkini známi, o chvíľu tam dorazili a Jána napadli. Mysleli si, že ju zbil práve on.

„Pravda je však iná. Práve on sa ich nezľakol a zranenej pomohol,“ povedala nám Anna Belousovová. Slávka Bazalová leží v čadčianskej nemocnici. „Má otras mozgu, zlomený nos a poranenú tvár. V najbližších dňoch ju pustíme domov,“ uviedla lekárka V. Čamatejová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu