Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Vrbovské kúpalisko: Relax vo vode s liečivými účinkami

Tobogan je síce starší, ale poslúži spoľahlivo Zobraziť galériu (4)
Tobogan je síce starší, ale poslúži spoľahlivo

VRBOV - Na termálnom kúpalisku Vrbov nájdete ideálne spojenie relaxácie a liečivých účinkov termálnych vôd. Deti sa môžu vyšantiť na tobogane, gurmáni ochutnať špeciality stánkov či reštaurácie. Pre športu chtivých rybárov je v blízkosti areálu rybník s rozlohou vyše 13 ha.

Pre blahodarný účinok liečivej vody vyhľadávajú Vrbov najmä starší ľudia trpiaci reumou alebo zápalmi horných dýchacích ciest. Kúpalisko je však ideálne aj pre rodiny s deťmi. Pre všetkých je pripravených 7 bazénov. Teplota vody sa pohybuje od 28 °C do 38 °C, pre najmenších je termálna voda v detských bazénoch zohriata na 32 až 40 °C.

Nájdete tu i volejbalový kurt či vodný futbal v nafukovacom bazéne. V rámci relaxu môžete ísť na masáž celého tela. Deti i dospelí sa môžu vyšantiť na 76-metrovom tobogane. Pre dobrodruhov odporúčame bývanie v kempe, pohodlnejších potešia cenovo prijateľné bungalovy, ale aj hotel Flipper.

Občerstviť sa môžete v stánkoch i reštaurácii. Celodenný vstup vyjde dospelého na 190 Sk, večer zaplatíte iba polovicu. Deti do 3 rokov majú vstup zadarmo.

Hodnotenie:

areál***
šport***
ubytovanie*****
občerstvenie*****
vstupné***

Odporúčame pre starších ľudí a rodiny s deťmi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu