Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

AquaCity Poprad: Rodinná zábava pod Tatrami

Zábavu a oddych si možno vychutnať priamo pod Tatrami s výhľadom na ne. Zobraziť galériu (3)
Zábavu a oddych si možno vychutnať priamo pod Tatrami s výhľadom na ne.

Atraktívny vodný park AquaCity v Poprade láka priaznivcov letných radovánok všetkých vekových kategórií. Ponúka služby na slušnej úrovni - od športového vyžitia cez liečbu v termálnych vodách až po komfort ubytovania a stravovania.

Hygiena a poriadok sú tu na prvom mieste. Bez zveličovania tomuto kúpeľnému miestu niet čo vyčítať, azda len finančne náročnejšie vstupné.

Soľou nad zlato v AquaCity Poprad sú podzemné nevyčerpateľné termálne pramene s liečivými účinkami. Termálne bazény sú vyhriate od 28 °C do 38 °C, rekondičné ponúkajú slabých 28 °C.

V areáli kúpaliska myslia naozaj na všetkých. Športovo založení si môžu zájsť do fitnes, vyskúšať si spinnig, aerobik vo vode či zahrať minigolf, futbal a plážový volejbal, kde sú k dispozícii dve ihriská s čistým pieskom. Na tých, čo radi šantia vo vode, čakajú vodné trysky, masážne perličky, šmykľavky, vírivky alebo obrovské tobogany, niektoré dokonca s laserovými svetlami. O zábavu sa od 10. do 16. hodiny starajú animátori oblečení do šašovských kostýmov.

Ak sa pri tom všetkom unavíte a pocítite hlad, je tu množstvo stánkov s občerstvením za primerané ceny. Popradský aquapark si vás nepustí a ubytuje vás priamo v areáli, ktorý má dva hotely s celkovou kapacitou 160 lôžok. Počas pobytu si môžu hostia vyskúšať kryoterapiu (liečba chladom pri teplote -120 °C), rôzne masáže či stráviť chvíle v relaxačnom vitálnom svete.

Za kvalitné služby sa platí a ináč to nie je ani tu. Ak strávite pri termálnych bazénoch celý deň, zaplatíte 500 Sk, deti 400 Sk. Po piatej hodine však dostanete zľavu 40 %. Deti do 120 cm, hendikepovaní na vozíčku, slepci a ich vodcovia majú vstup voľný.

Hodnotenie:

areál*****
šport*****
ubytovanie*****
občerstvenie****
vstupné***

Odporúčame pre všetky vekové kategórie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu