Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Otrávila matka bezvládnu dcéru?

Šokovaný Karol Z. objavil priotrávenú exmanželku a dcéru. Zobraziť galériu (3)
Šokovaný Karol Z. objavil priotrávenú exmanželku a dcéru. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Policajti podozrievajú Margitu Z. (55), že otrávila liekmi svoju bezvládnu dcéru Barbaru (33) a potom aj seba!

V poslednej chvíli ich našiel v byte na Hrobákovej ulici exmanžel (56) nešťastnej matky. Lekári ženy našťastie zachránili. V prípade zatiaľ nie je nikto obvinený.

Nezamestnaný Karol Z. (56), ktorý bol pred niekoľkými rokmi živnostníkom-pekárom, prišiel do petržalského bytu v hodine dvanástej. „Pricestoval som z Česka, pretože exmanželka Margita mi nechala telefonický odkaz, že už nevládze. Keď sa mi podarilo dostať do bytu, našiel som ju ležať na chodbe. Bola pri vedomí a povedala, aby som jej dal pokoj. Dcéra Barbara (33), ktorá je od narodenia b ezvládna a rozpráva len niekoľko slov, ležala na posteli,“ opísal otrasnú udalosť exmanžel Karol, ktorý privolal pomoc.

Nešťastná Margita sa o hendikepovanú dcéru starala dlhé roky. „Záchranári povedali, že obidve žijú a odviezli ich do nemocnice. Ostal som v Bratislave kvôli synovi (27), ktorý je na psychiatrii,“ pokračuje šokovaný Karol Z., ktorý si drámu v rodine vyčíta.

Polícia, ktorá v byte zaistila aj obaly od liekov, zatiaľ matku Margitu Z. pre jej zlý zdravotný stav nevypočula. „Až po jej výsluchu bude jasnejšie, čo sa vlastne v byte stalo,“ vraví policajný expert.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu