Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Turčianske Teplice: Nový akvapark otvorený!

„Je tu nádherne,“ zhodne tvrdia krásne Bystričanky (zľava) Ivana Krnáčová (20) a Olívia Legyňová (17). Zobraziť galériu (3)
„Je tu nádherne,“ zhodne tvrdia krásne Bystričanky (zľava) Ivana Krnáčová (20) a Olívia Legyňová (17).

TURČIANSKE TEPLICE - Región Turiec sa môže pochváliť ďalšou letnou atrakciou. V novootvorenom akvaparku v Turčianskych Tepliciach nájdete niekoľko relaxačných bazénov s termálnou vodou s vírivkami a chrličmi, masáže či sauny. Najväčším lákadlom je však vonkajší bazén s movie toboganom dlhým 97 metrov.

Areál akvaparku sa nachádza priamo v Slovenských liečebných kúpeľoch v Turčianskych Tepliciach. Nové centrum má dve časti: zónu Spa a Aqua. Nájdete tu saunu, ochladzovacie kóje, rôzne procedúry na telo, alebo si môžete oddýchnuť v štyroch bazénoch s vírivkami a chrličmi s teplotou vody od 31 do 35 °C. Občerstviť sa môžete v bufetoch, ale aj blízkych hoteloch, ktoré majú pestrú ponuku rýchlych jedál či obedov.

Ujsť by ste si rozhodne nemali dať jazdu na 47-metrovom kamikadze a 97-metrovom movie tobogane s rôznymi videoprojekciami či svetelnými a zvukovými efektmi. Pri jazde tak budete môcť v pohybe sledovať žraloky, chobotnice alebo krokodíly. Obrázky sa stále menia, takže každá jazda bude vždy iná.

Na svoje si v novom akvaparku prídu aj tí najmenší - k dispozícii je detský bazénik so šmykľavkou a ihriskom. Odradiť vás môže len výška vstupného - za trojhodinový pobyt zaplatí návštevník 390 korún, za celodenný 500 korún.

Dvadsaťpercentnú zľavu môžu využiť obyvatelia Turčianskych Teplíc, desaťpercentnú zasa kúpeľní hostia.
areál****
šport***
ubytovanie***
občerstvenie***
vstupné**

odporúčame pre rodiny s deťmi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu