Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Rodina Šmelkovcov: Zomrela im milovaná dcérka

Rodina Šmelkovcov zažíva najťažšie chvíle svojho života.
Rodina Šmelkovcov zažíva najťažšie chvíle svojho života.

NOVOVESKÁ HUTA - Mnohopočetná rodina Šmelkovcov, ktorá sa stala víťazom markizáckej tanečnej šou Bailando, zažíva obrovský smútok.

Po eufórii z novej strechy nad hlavou, ktorú im vytancovala Viki Ráková (25) s Jurajom Šoltésom (22), ich zasiahla krutá rana. Ich milovaná dcérka Barborka, ktorá bola postihnutá detskou mozgovou obrnou, ich navždy opustila...

Obyvatelia trojizbovej drevenice v Novoveskej Hute zažívajú najťažšie chvíle svojho života. Desať súrodencov a rodičia Jozef (35) s Vierkou (37) budú bez svojej milovanej sestričky a dcérky žiť vo veľkom žiali. "Zomrela pred hodinou a zomrela na to, na čo bola postihnutá," oznámil so slzami v očiach stratu svojej postihnutej dcérky otec Jozef. Barborka trpela detskou mozgovou obrnou, ktorá ju nenechala ďalej žiť. Včera približne o pol tretej popoludní navždy vydýchla.

Neplnoleté dievčatko nedokázalo chodiť ani sedieť. Spávalo iba v kočíku. Aj napriek tomu, že Barborka bola postihnutá, súrodenci ju nadovšetko ľúbili. Žiaľ a prázdno v ich skromnej dreveničke bude citeľný. Náhly odchod Barborky im nevynahradí ani nová strecha nad hlavou, ktorú im v markizáckom Bailande vytancovali Viki Ráková s Jurajom Šoltésom. "Nemám slov, je to veľká tragédia. Keď zomrie starý človek je to veľká bolesť, ale keď zomrie dieťa je to hrozná strata," povedal so smútkom v hlase Juraj.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu