Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prezidentov syn sa sťahuje za veľkú mláku: Dostal lukratívnu ponuku

Andrej Kiska ml. Zobraziť galériu (2)
Andrej Kiska ml. (Zdroj: Facebook/Andrej Kiska)

BRATISLAVA - Vyzerá to tak, že syna prezidenta SR Andreja Kisku čaká veľké sťahovanie. Firma Credo Ventures, v ktorej v súčasnosti pracuje, otvára novú pobočku v Menlo Parku v Kalifornii. Viesť ju má práve Andrej Kiska ml. Informoval o tom na sociálnej sieti Facebook.

Po niekoľkých rokoch života v Prahe vzal Andrej Kiska ponuku práce v ďalekej, slnečnej Kalifornii. "Po takmer ôsmich rokoch v Prahe nastal čas skúsiť niečo nové. Jedného dňa sa vrátime," napísal Kiska na Facebooku.

"Ale dnes štartuje Credo Ventures novú pobočku v Menlo Parku. Ak sa ocitnete niekde blízko, dajte nám vedieť." Credo Ventures je firma so sídlom v Prahe, ktorá podporuje technologické startupy.

Ani oni neskrývali nadšenie z toho, že Kiska ponuku v San Franciscu prijal. "Máme veľké novinky, Andrej Kiska sa sťahuje do Menlo Parku, aby otvoril novú pobočku v Kalifornii." Andrej Kiska sa k firme pridal v roku 2011 a o štyri roky neskôr sa stal partnerom. Do Spojených štátov sa sťahuje aj jeho manželka Irma a takmer jeden a polročná dcérka.

Prezidentov syn sa sťahuje
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Credo Ventures)

 

Viac o téme: SťahovanieKaliforniaAndrej Kiska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu