Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Centrum Košíc: Zločin v priamom prenose!

Lekári sa snažili Pavlovi ihneď pomôcť. Neskôr podstúpil operáciu. Zobraziť galériu (5)
Lekári sa snažili Pavlovi ihneď pomôcť. Neskôr podstúpil operáciu. (Zdroj: Nový Čas)

KOŠICE - Krvavé jatky za bieleho dňa! V historickom centre Košíc priamo pred pobočkou banky na Alžbetinej ulici Elemír (32) vo štvrtok popoludní nožom trikrát bodol Pavla (37) z Košíc.

Na miesto činu do niekoľkých sekúnd dorazili policajti a časť incidentu zaznamenala aj bezpečnostná kamera. Útočníkovi hrozí basa až na desať rokov.

Začiatok útoku pred bankou na Alžbetinej ulici vyzerá „nevinne“ - muži sa len sácali. Elemír H. však neskôr vytiahol nôž a zaútočil. „Obvinený bodol Pavla nožom do ľavého stehna a ľavej strany krku. Spôsobil mu ťažké zranenie s masívnym krvácaním,“ uviedol zástupca košickej krajskej policajnej hovorkyne Peter Žaludek.

Policajti boli na mieste činu o pár sekúnd, útočníka spacifikovali a spútali. „Pacient bol prijatý s tromi bodnými ranami. Ihneď sme ho operovali,“ uviedla hovorkyňa Fakultnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach Jaroslava Oravcová, ktorá dodala: „Preložili sme ho na oddelenie anestéziológie a intenzívnej medicíny. Jeho stav je vážny, no stabilizovaný. “

Podľa našich informácií bola najnebezpečnejšia bodná rana na krku. Pavol je momentálne v umelom spánku. „Elemíra H. sme umiestnili do cely predbežného zadržania. Je obvinený z ublíženia na zdraví. Hrozí mu trest 4 až 10 rokov väzenia,“ dodal P. Žaludek.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu