Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Na zastávke v bratislavskej Karlovke sa diali veci: Čo tam preboha stvára ten chlap?!

Cvičme v rytme na zastávke MHD
Cvičme v rytme na zastávke MHD (Zdroj: Facebook/Revízori Bratislava)

BRATISLAVA - Keď nie je čas ísť po práci do posilňovne, tak si treba jednoducho zacvičiť počas nej. Tak, ako to ukázal istý v bratislavskej mestskej časti Karlova Ves. Čakanie na električku si krátil "brušákmi" na chodníku. Aj tak sa dá...

Na facebookovej stránke Revízori Bratislava sa objavil bizarný príspevok. Jeho predmetom je neznámy muž, ktorý nechcel len tak nečinne postávať na zastávke pri Botanickej záhrade, a tak si trochu zacvičil. Nohami sa pridržiaval zábradlia, zatiaľ čo robil brušáky. 

Na zastávke v bratislavskej
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook/Revízori Bratislava)

"Pozor, z botanickej sa prechodne stala posilka. Páči sa mi takáto iniciatíva DPB "fit aj v MHD". Celá akcia je vraj pod záštitou patróna električkových zhybov, surfovania na suchu a športov pridružených," napísal autor príspevku. 

VIDEO Útok v MHD: Zadok mladej ženy vyviedol Turka z rovnováhy, vraj provokovala v šortkách

Hoci je fajn, že neznámy údajný fanúšik bojových umení využíva každú možnú chvíľu na precvičenie svojich svalov, o tom, či je vhodné tak robiť práve na zastávke MHD, by sa dalo polemizovať. Vraj takto cvičieva na zastávkach aj v iných častiach Bratislavy, tak keď na neho niekedy naďabíte, už budete vedieť, o koho ide. 

Viac o téme: Dopravný podnikMHD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu