Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

RETRO NÁVRAT MEČIARIZMU Zverejnil FOTO syna mafiána, ako parkuje na chrapúňa: Dostal bitku!

Syn Alojza Házyho Zobraziť galériu (4)
Syn Alojza Házyho (Zdroj: Foto: Reprofoto Tv Markíza)

POPRAD - Martin odfotografoval pred popradských obchodným domom Tesco drzo zaparkované auto. Obrázok zverejnil na sociálnej sieti v skupine Parkujem ako retardovaný debil. Na druhý deň ale prišla krutá odveta, ktorú si aktéri aj natáčali.

Martinovi sa podarilo odfotiť auto syna mŕtveho vraha černákovho gangu Alojza Házyho. Lukáš sa minulosťou svojho otca netají, ba priam naopak. Hovorí, že otec bol jeho vzorom. Poriadne ho nahnevalo, že sa jeho zaparkované auto objavilo v skupine na sociálnej sieti. Martinovi sa agresori pomstili, všetko si natáčali a video zverejnili. Prinútili ho povedať, že "retardovaný debil" je on.

Martin
Zobraziť galériu (4)
Martin  (Zdroj: Foto: Reprofoto Tv Markíza)

Video si všimli popradskí kriminalisti, ktorí okamžite konali a agresorov zadržali. Martin sa po bitke bál ísť na ošetrenie, aby neschytal ešte viac. "Oboch obvinených sudca okresného súdu v Poprade vzal do väzby, z dôvodu, aby nepokračovali v trestnej činnosti. Rozhodnutia ešte nie sú právoplatné, obaja obvinení proti nim podali sťažnosť," povedala hovorkyňa prešovského súdu Ivana Petrufová.

Syn Alojza Házyho Lukáš
Zobraziť galériu (4)
Syn Alojza Házyho Lukáš  (Zdroj: Foto: Reprofoto Tv Markíza)

Alojz Házy, Lukášov otec, bol priateľ banskobystrického bossa Mikuláša Černáka. Pripisujú mu niekoľko vrážd. V Liptovskej Tepličke mal mať súkromný cintorín, kde pochovával obete. Dodnes cintorín ale neobjavili. Házyho našli mŕtveho neďaleko Ivanky pri Dunaji. Za skutok odsúdili ďalšieho Černákovho blízkeho priateľa Miloša Kaštana. Na celý prípad upozornila televízia Markíza

 

 

Viac o téme: ParkovanieSynAlojzh Házy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu