Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mestskí policajti v službe - takto si vychutnávali odpočinok!

Služobnú škodovku odparkovali mestskí policajti na odľahlom pokojnom mieste nad Pionierskou ulicou. Zobraziť galériu (3)
Služobnú škodovku odparkovali mestskí policajti na odľahlom pokojnom mieste nad Pionierskou ulicou. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Namiesto toho, aby nás chránili, v službe oddychovali! Dvaja mestskí policajti počas služby zaparkovali služobné auto na odľahlom mieste, sklopili sedadlá a veselo odfukovali! Nový Čas má k dispozícii ako dôkaz aj videozáznam, ktorý vznikol pred niekoľkými dňami.

"Prekvapuje ma to," reagovala Zuzana Zajacová, šéfka bratislavských mestských policajtov po tom, ako si pozrela video. "Aby sme sa vyhli podobným nedostatkom, už v minulosti sme zaviedli rotačné kontroly, o ktorých zamestnanci vedia," vysvetlila.

Náčelníčka potvrdila, že auto na záberoch je služobné vozidlo pridelené okrskovej stanici Nové Mesto. Takéto neštandardné správanie počas pracovného času považuje za porušenie pracovnej disciplíny. "Vyvodím patričné disciplinárne opatrenia," sľúbila.

Ako budú dvaja mestskí policajti potrestaní, závisí od toho, či im nadriadený preukáže mieru a závažnosť porušenia pracovnej disciplíny. Hrozí im napomenutie, môžu prísť aj o časť platu. Dokonca môžu stratiť aj svoje miesta.

Mestská polícia chrápe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu