Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Záhada Henrietinej vraždy: Poznala svojho vraha?

Henrieta K. († 38) Zobraziť galériu (2)
Henrieta K. († 38) (Zdroj: Nový Čas)

LUČENEC - Nejasností okolo smrti matky troch detí pribúda! Richard F. (22), ktorý Hentrietu K. († 38) zrejme ubil na smrť, je síce už vo väzbe, záhadou však zostáva, čo tento predavač mäsa so zavraždenou mal. Henrietu totiž potom, ako odišla z diskotéky, zaznamenala kamera na blízkej benzínovej pumpe s neznámym mužom.

„Vôbec toho chlapca nepoznám,“ povedala o Richardovi F. zronená Henrietina mama Mária Fekiačová. Richard F. (22) pracoval ako predavač mäsa v lučeneckom hypermarkete. „Sme z toho úplne v šoku, je to taký zlatý chlapec,“ spomenuli si naňho kolegyne.

Henrietu K. († 38) videli odchádzať z lučeneckého podniku Cage, ktorý nemá medzi miestnymi dobrú povesť: Po tom, keď Henrieta odišla z diskotéky, jej siluetu v spoločnosti neznámeho muža zaznamenala kamera na blízkej benzínovej pumpe.

Telo našli až v mestskom parku vzdialenom asi 2 km. Podľa slov Henrietiných susedov bola zavraždená smoliarka: „Túto zimu jej zahynul druh, z jeho smrti sa nevedela spamätať,“ povedal jej kamarát. Henrietu K. († 38) našiel okoloidúci pri mestskom parku minulý týždeň.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu