Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dcéra britského milionára, ktorého zavraždila Slovenka Kukučová: Jedna vec mi trhá srdce

Bush a Kukučová Zobraziť galériu (3)
Bush a Kukučová (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Ani viac ako tri roky po smrti nenašla duša britského milionára Andrewa Busha, ktorého zavraždila Slovenka Mária Kukučová, pokoj. Tvrdí to jeho dcéra, ktorá sa doteraz nedomohla toho, aby otcove pozostatky boli prevezené späť do vlasti.

Bushova rodina ešte aj tri a pol roka po jeho smrti musí stále bojovať o to, aby bolo jeho prevezené z Costa de Sol do rodnej Británie. V Španielsku ho dala pochovať tamojšia vláda po tom, ako ho zavraždila jeho exmilenka, slovenská modelka Mária Kukučová. Dcéra nebohého milionára Ellie sa snaží o prevoz jeho ostatkov, no doteraz jej v tom bránia úrady. 

Dcéra britského milionára, ktorého
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Už sedemkrát sme požiadali o repatriáciu otcového tela, ale stále nám to nechcú dovoliť, pretože Kukučová sa neustále kvoli niečomu odvoláva. Nechápem, aké dôkazy ešte môžu odobrať z otcovho tela. Všetky testy, ktoré mohli, už vykonali. Trhá mi to srdce. Chceme to už uzavrieť, aby sme mohli v pokoji žialiť," povedala. Spolu s ostatnými príbuznými by chcela otcovi usporiadať dôstojný pohreb, kde by všetci zúčastnení boli oblečení do Andrewovej obľúbenej farby - bielej. 

Zvrat v prípade vraždy britského milionára: Modelka Mária Kukučová sa môže tešiť

Kukučová chodila s Bushom dva a pol roka, keď sa v novembri 2013 rozišli. Klenotník si našiel novú priateľku, s ktorou v osudný deň v apríli 2014 prišiel do svojej vily na španielskom pobreží v Costa del Sol. Ruska Maria Korotaeva ostala v aute, pokým Andrew vošiel do luxusného sídla. Tam ho čakala Slovenka. Medzi bývalými milencami sa strhla hádka a padli tri výstrely. Modelka potom nasadla do pristaveného auta a odišla. Po pár dňoch dorazila na Slovensko, kde sa sama prihlásila na polícii v Novom Meste nad Váhom. Uviedla, že konala v sebaobrane po tom, čo na ňu bývalý priateľ vytiahol zbraň.   

Dcéra britského milionára, ktorého
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: G)

Vlani v máji ju súd uznal vinnou z vraždy a vlámania a odsúdil na pätnásť a pol roka väzenia. Začiatkom tohto roka ale Najvyšší súd znížil Kukučovej trest na trinásť rokov a deväť mesiacov. 

Viac o téme: VraždaAndrew bushMária kukučová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu