Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Tehotná zomrela na prednáške - príčina smrti neznáma

Mladá tehotná žena zomrela náhle v budove univerzity.
Mladá tehotná žena zomrela náhle v budove univerzity. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Smrť na školení! Tehotná Marta Tamara Magruk K. († 34) náhle skolabovala na prednáške v budove Slovenskej zdravotníckej univerzity v Bratislave.

Napriek rýchlej pomoci jej nedokázali pomôcť dva tímy lekárov. Príčinou smrti mohlo byť zlyhanie srdca, ktoré mala Marta operované.

Marta Tamara K. z Nového Mesta nad Váhom, ktorá pochádzala z Poľska, prišla v utorok do Bratislavy na jednodňový tematický kurz farmaceutov. „Mladá žena, ktorá bola oblečená v nohaviciach a svetlom svetríku, sa v prednáškovej miestnosti na druhom poschodí 15 minút pred deviatou hodinou ráno náhle zviezla na stoličke. Nepovedala ani slovo. Najskôr sa jej snažili pomôcť kolegovia, potom privolaní lekári. Zdvihli jej nohy a snažili sa oživiť ju masážou srdca a umelým dýchaním. Do 10 minút prišli záchranári, ktorí ju oživovali približne 20 minút, ale aj oni márne. Nepodarilo sa zachrániť ani jej maličké dieťatko, bola vo štvrtom mesiaci tehotenstva,“ rozpráva so slzami v očiach svedok (38) drámy na univerzite.

Príčina smrti mladej ženy, ktorej pred približne tromi rokmi operovali srdce, je zatiaľ neznáma. Lekár cudzie zavinenie vylúčil a výsledky pitvy budú známe do dvoch týždňov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu