Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zúfalý čin mamy pri Leviciach: Zobrala spravodlivosť do svojich rúk a pobodala dcérinho priateľa

Nešťastná matka zobrala spravodlivosť do vlastných rúk Zobraziť galériu (3)
Nešťastná matka zobrala spravodlivosť do vlastných rúk (Zdroj: foto: tv markíza)

TEKOVSKÉ LUŽANY - Nevšedný incident riešili policajti v obci Tekovské Lužany. Nešťastná matka zobrala spravodlivosť do vlastných rúk a zaútočila na muža, ktorý podľa jej slov zneužíva jej dcéru.

Incident sa stal uplynulý týždeň vo štvrtok desať minút pred deviatou hodinou večer. Žena (32) bola zúfalá zo vzťahu svojej 15-ročnej dcéry s 32-ročným Petrom z rovnakej obce. Nešťastná matka zobrala spravodlivosť do vlastných rúk a na muža zaútočila, keď ho zbadala večer s dcérou na ulici. Dcéru sa pokúsila od muža odtrhnúť, no ten ju odstrčil. V návale zlosti vytiahla kaser a obsah mu vstrekla do očí. Zároveň ho bodala nožnicami, ktoré nosí so sebou na obranu.  

Zúfalý čin mamy pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Doráňaný muž dorazil na stanicu obecnej polície, kde mu pohotovo poskytli prvú pomoc a niekoľko rán ošetreli. Peter má podľa matkiných slov na dcéru zlý vplyv. "Ten mi od trinástich rokov zneužíva maloletú dcéru. My sme to už riešili cez úrady a políciu. Dostal podmienku a dialo sa to naďalej," opísala matka pre televíziu Markíza a doplnila, že dcéra nie je po nociach doma. "Teraz akurát mi volala učiteľka, že zase nie je v škole," dodal otec. 

Zúfalý čin mamy pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv markíza)


Prečítajte si aj:

Násilné napadnutie na okresnom súde: Odsúdený sa pustil do strážcu


Štátni policajti prípad potvrdili a teraz sa ním intenzívne zaoberajú. "Došlo k napadnutiu 32-ročného muža. Skutku sa dopustila 32-ročná žena, ktorá bola obvinená z prečinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva," informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová. 

Viac o téme: MatkaDcéraPriateľútok Levice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu