Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Exkluzívna ponuka na sťahovanie pre premiéra: Robo, toto musíš využiť, pozri tú cenu

Pred komplexom Bonaparte sa konalo viacero protestov. Zobraziť galériu (6)
Pred komplexom Bonaparte sa konalo viacero protestov. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Ponuka, ktorá sa neodmieta? Robert Fico bude mať zrejme najbližšie plné ruky práce s vysťahovaním sa z luxusnej bytovky Bonaparte. S tým mu chce zrejme pomôcť aj jeden zľavový portál, ktorý pripravil pre premiéra nečakané prekvapenie.

Zľavový portál Zlavomat.sk zrejme pozorne sleduje kauzu Bašternák. Inak by neponúkol akciovú cenu pre expresné vysťahovanie z luxusného komplexu. "Sľúbili ste, že sa vysťahujete? Využite služby „Expresného sťahovania“! Profesionáli vám rekordne rýchlo pomôžu sa efektívne zbaliť a premiestniť sa smerom do nového bývania," začína informáciu o vysťahovaní portál.

Exkluzívna ponuka na sťahovanie
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: repro foto zlavomat.sk)

Aj keď nikde priamo sa v ponuke nehovorí o sťahovaní z luxusného bytového komplexu v Bratislave s názvom Bonaparte. Tam býva totiž premiér Robert Fico. Ten sľúbil, že sa odtiaľ odsťahuje, ak sa ukáže, že jeho "domáci" Ladislav Bašternák, bude obvinený z daňových podvodov. A tak sa aj stalo pred pár dňami. "Bude to neudržateľné," vyhlásil Fico na margo jeho bývania v luxusnej bytovke.

Exkluzívna ponuka na sťahovanie
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: repro foto zlavomat.sk)

Ponuka od Zľavomatu za cenu 2 650 eur hovorí o zapožičaní krabíc zadarmo, náklady na prepravu, montáž a balenie či sťahovanie krištáľových lustrov či "iných luxusných, pre život nie veľmi potrebných vecí" a diskrétnosť. "Nemusíte sa báť, ani keď sa sťahujete premiérovo. Ak je toto práve váš prípad, neváhajte a kontaktujte „Expresné sťahovanie“! Ich špecialitkou sú práve luxusné komplexy! Už žiadne odkladanie!," tvrdí portál.

Exkluzívna ponuka na sťahovanie
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Premiér Fico to zrejme nestihne využiť, keďže uzávierka je iba do konca piatku, teda do 24.3. Na ponuku zareagovali aj internetoví trollovia, ktorí si z nej vystrelili. Pod prezývkami kontroverzného podnikateľa Bašternáka, premiéra a predsedu parlamentu, začali komentovať ponuku. "Dobrý deň! Chcem sa spýtať či ponúkaťe aj sťahovanie starého účtovníctva z realitných firiem? Ďakujem PS: Prosím súrne o štvrtej mám raziu PS2: Môžem platiť aj kešom?," pýta sa virtuálny Ladislav Bašternák, pričom naráža na slovo "keš", ktoré použil minister vnútra Robert Kaliňák, keď sa vyjadroval ohľadom faktu, že Bašternák mal za sedem holobytov zaplatiť 12 miliónov eur na drevo.

Exkluzívna ponuka na sťahovanie
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Zlavomat)

Neznámi trollovia sa v mene predsedu parlamentu Danka vyjadrili aj v duchu jeho slávnej vety, že "žiaden človek nedokáže dať toľko lásky človeku, ako človek človeku".

Pomáhať chcú aj politici

Zaujímavé je, že pomôcť Ficovi s vysťahovaním mu chcú aj politici Igor Matovič a Alojz Hlina. Líder OĽaNO a KDH sú mu ochotní preniesť veci do nového bývania. "Ak mu chýbajú brigádnici, sme k dispozícii. Za tejto situácie je neudržateľné, aby Fico si naďalej užíval luxus, ktorý pochádza z daňových podvodov," vyhlásil Matovič.

Fico chce sťahovanie urýchliť

Vznesenie obvinenia voči Ladislavovi Bašternákovi musí urýchliť hľadanie nového bývania. Sťahovanie sa však podľa Fica nedá urobiť za jeden deň, uviedol v sobotnej diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy. "Vznesenie obvinenia musí tieto procesy urýchliť. To znamená, že musím teraz väčšiu pozornosť venovať výberu môjho bývania," povedal predseda vlády s tým, že si chce definitívne vyriešiť bytovú otázku. "Mám vytypované nejaké rodinné domy, myslím staršie, ktoré by sa rekonštruovali, možno hľadám nejaký byt," dodal. Viackrát v relácii zdôraznil, že bytovú otázku rieši.

Fico pripomenul, že zo zákona má predseda vlády právo, aby mu štát pridelil rodinný dom alebo byt. Náklady s takýmto bývaním hradí štát. Keďže bola kríza, tak sa rozhodol, že nebude od štátu tieto peniaze brať, ale že si zabezpečí byť na vlastné trovy.

Viac o téme: SťahovanieRobert FicoBonaparte
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu