Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

V Prešove sa prepadla cesta: MAPA Dopravu riadia policajti

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PREŠOV – Neprešlo ani 24 hodín od zrušenia uzávery na jednom z významných dopravných uzlov v Prešove neďaleko Fakultnej nemocnice s poliklinikou, kde sa v dôsledku prasknutého potrubia na Hollého ulici prepadla v pondelok (27. 2.) večer časť cesty, a podobná situácia sa zopakovala asi 300 metrov ďalej na križovatke ulíc Lesík delostrelcov – Plzenská.

Ako informovala hovorkyňa mesta Veronika Kmetóny Gazdová, v dôsledku prasknutého potrubia a prepadnutia časti komunikácie je tu čiastočne uzatvorená cesta, premávka je vedená v jednom jazdnom pruhu, dopravu riadia policajti. 

V Prešove sa prepadla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: odoprave.info )

Primátorka mesta Andrea Turčanová na mieste havárie upozornila, že aj to je dôsledok preťaženia prešovských ciest, po ktorých jazdí ťažká kamiónová doprava. Turčanová zároveň nevylúčila takéto prípady aj na ďalších, takto dopravou zaťažených, komunikáciách v meste. „Cestári s mechanizmami začnú poruchu odstraňovať ešte dnes v noci. Súčasne monitorujú rozsah poškodenia aj prostredníctvom kamery v podloží,“ uviedla hovorkyňa mesta. 

Viac o téme: PrešovPrepadnutá cesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu