Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Nemocnice ako z hororu, nahnevaný primátor Hlohovca: To, čo som videl, ma takmer zabilo!

Hlohovec Zobraziť galériu (9)
Hlohovec (Zdroj: FB / Miroslav Kollár)

HLOHOVEC - Primátor Hlohovca bol poriadne šokovaný. Miroslav Kollár pri preberaní budovy polikliniky trpko zaplakal - z fotiek, ktoré zverejnil na Facebooku, vyzerá naozaj zbedačene a ako z hororu.

„Myslel som, že už som videl v tomto meste všetko... Ale to, čo som zažil dnes, ma zabilo," napísal na sociálnej sieti rozhorčený primátor. Ako tvrdí, odo dneška preberá mesto budovu polikliniky naspäť od Nemocnice s poliklinikou s.r.o. - mesto ju založilo v roku 2006, predalo 51% podiel súkromnému investorovi, ktorý sa o ňu mal následne starať, rozvíjať zdravotnícke služby a zveľaďovať majetok mesta.

Jej stav bol ale šokujúci. „Po desiatich rokoch preberáme budovu naspäť a toto je výsledok toho "zveľadenia". Je mi do plaču," píše. K status priložil aj fotografie - vybavenie a celkovo interiér vyzerá naozaj tak, akoby bol ponechaný napospas osudu. Zdemolované stoličky, sanitka s vybrakovaným motorom či nevábne vyzerajúce steny nevyzerajú, ako by bolo o nich starané.

Hlohovec
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: FB / Miroslav Kollár)

Hlohovec
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: FB / Miroslav Kollár)

Hlohovec
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: FB / Miroslav Kollár)

Kollár zároveň kritizuje aj poslaneckého kolegu Milana Domarackého.  „A to na mňa v pondelok na zastupiteľstve pán Domaracký zvyšoval hlas, žee ako príkladne sa mesto staralo doteraz o svoj majetok, lebo som si dovolili pripomenúť, že takmer všetok mestský majetok je v podobnom stave. Tak takto sa starali o váš majetok, Hlohovčania," hromží na záver.

Viac o téme: HlohovecMiroslav Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu