Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Drzosť na slovenských cestách nemá hraníc: VIDEO Vodič luxusného auta sa rútil v protismere

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

VEĽKÝ BIEL - Na našich cestách nie je rarita stretnúť drzého vodiča na luxusnom aute, ktorý bez problémov poruší viaceré dopravné predpisy. Šoférovi cestujúcemu smerom na Veľký Biel sa podarilo jedného takého zachytiť na kameru.

Vaše tipy

Majiteľ luxusného terénneho vozidla značky Mercedes sa podľa záberov, ktoré zachytil jeden z vodičov idúcich po ceste v smere na obec Veľký Biel evidentne niekam veľmi ponáhľal. V jeho predbiehaní mu nezabránili ani tri osobné autá a kamión idúci pred ním. Dokonca mu nerobila problém ani plná čiara, ktorá ako by každý vodič mal vedieť, slúži ako zákaz. Konkrétne zákaz predbiehania.

Drzosť na slovenských cestách
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

To, že tento nezodpovedný šofér porušil predpisy nie je všetko. Ohrozil nie len svoj život ale aj životy ostatných šoférov. Zákruta na ceste tomuto cestnému príbehu dáva pomyselnú čerešničku na torte. Je to tým, že sa pán dotyčný cíti mocnejší, keď má drahé auto alebo miluje adrenalín a riskovanie? To je otázka, ktorej odpoveď pozná len on sám. Vodič, ktorému sa tento skvost podarilo zachytiť nato má svoj názor: "Asi si myslí, že keď platí drahšiu daň, tak môže aj toto."

Viac o téme: Predbiehanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu