Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovensko zažilo ples Rómov z celého sveta: FOTO luxusu a zlata, aké ste ešte nevideli

Boris Facuna predvádzal svoje zlaté kúsky. Zobraziť galériu (4)
Boris Facuna predvádzal svoje zlaté kúsky. (Zdroj: repro foto TV Markíza)

BRATISLAVA - Ples zo zlata. Doslova. V Bratislave sa konala nevídaná akcia. Na Slovensku sa zišli rómske celebrity, aby si spolu zaplesali. Okrem iného ukázali luxus, aký sa len tak nevidí. Prítomných zaujal najmä mladík z Anglicka, ktorý sa nehanbil za svoje zlaté kúsky a predviedol ich v plnej paráde. Nakoniec prezradil, koľko má doma zlata a za koľko si obstaral svoj outfit.

Už tretí reprezentačný Medzinárodný cigánsky ples pritiahol do Bratislavy každého Róma, ktorý niečo znamená. Organizoval ho Štefan Picúr Banyák a nechýbali na ňom Šarköziovci, hudobníci z Cigánskych diablov a mnoho ďalších hostí. Tí sa predviedli vo veľkom, najmä čo sa týka oblečenia a drahých doplnkov zo zlata.

Šperky Anny Banyákovej, matky organizátora
Zobraziť galériu (4)
Šperky Anny Banyákovej, matky organizátora  (Zdroj: repro foto TV Markíza)

Markízácku Smotánku zaujal najmä mladý Angličan Boris Facuna, ktorý upútal svojím zovňajškom. A najmä tým, za koľko bol nahodený. Ako prezradil, jeho outfit ho vyšiel na vyše desať tisíc eur. Len prstene zo zlata mali hodnotu tisíc eur. Celkovo mal na sebe 350 gramov zlata s tým, že doma má ešte ďalšieho pol kilogramu zlata. Jeho kamarát Tomáš sa nechal počuť, že "kto má viac, tým lepšie".

Sväté obrázky v kurze - Panna Mária
Zobraziť galériu (4)
Sväté obrázky v kurze - Panna Mária  (Zdroj: repro foto TV Markíza)

Facuna nebol jediný, kto sa mohol popýšiť zlatom. Predviedla sa aj Žaneta Končeková. Zlaté ozdoby dostala, keď sa jej narodil syn a keď oslavovala životné jubileá.

Slovensko zažilo ples Rómov
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: repro foto TV Markíza)

Zaujímavé je, že zlato veľmi nemusí známa speváčka a hlavná tvár Cigánskych diablov Silvia Šarköziová. Ako priznala, je v tomto smere veľmi netradičná. "V tomto som veľmi netradičná Cigánka, pretože na mne nenájdete žiadne zlato, ani gram," dodala sexi diablica.

Viac o téme: PlesZlatoCigáni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu