Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Vodiča nezastavili ani policajné výstrely, polícia ho hľadá

TRENČÍN - Policajti v Trenčíne a okolí prenasledovali cez víkend zlodeja nafty, ktorého nezastavila ani streľba z policajných zbraní. Šoférovi sa pri naháňačke podarilo ujsť, polícia žiada o pomoc pri jeho vypátraní.

Vodič striebornej Octavie v sobotu ráno natankoval na trenčianskej čerpacej stanici naftu do bandasiek a bez zaplatenia ušiel. Privolaní policajti sa vydali po jeho stopách. Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Lenka Bušová, pri leteckých opravovniach sa pokúsili vodiča zastaviť, no ten na ich výzvy vôbec nereagoval.

Vodiča nevyviedli z miery varovné výstrely do vzduchu, dokonca ani výstrely, ktoré policajti namierili rovno na kolesá unikajúceho auta. Jeden z výstrelov zasiahol auto do zadnej časti, no ani to šoféra nezastavilo.

Mužovi sa v obci Nová Bošáca podarilo uniknúť. Ako uviedla Bušová, vodič mal asi 35 rokov, zavalitej postavy, vysoký je asi 175 cm. Evidenčné čísla na Octavii boli z ukradnutého VW Golf. Akékoľvek informácie, ktoré polícii pomôžu, je možné oznámiť aj anonymne na linke 158.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu