Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nahý Angličan onanoval vo fontáne

Nahý Angličan sa najskôr vykúpal vo fontáne pred SND.
Nahý Angličan sa najskôr vykúpal vo fontáne pred SND.

BRATISLAVA - V jednej z bratislavských fontán v historickom centre mesta sa počas víkendu kúpal pod vplyvom alkoholu nahý turista z Anglicka.

Pred okolostojacimi ženami začal navyše onanovať, informovala ČTK policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Mužovi podľa nej hrozí za výtržníctvo dvojročné väzenie.

Na kúpeľ si 25-ročný mladík vybral v sobotu večer fontánu na Hviezdoslavovom námestí, ktoré patrí k najnavštevovanejším miestam v centre hlavného mesta. Krátko potom, ako nahý vošiel do vody a začal masturbovať, ho zadržala polícia.

Podobný prípad sa stal aj vlani, keď sa jeden z anglických turistov obnažil pri fontánke na Ventúrskej ulici v historickom jadre Bratislavy. Polícia ho vtedy potrestala len peňažným trestom.

Návštevníci z Anglicka pútali vo väčšej miere pozornosť polície aj domácich obyvateľov najmä v posledných dvoch rokoch. Vďaka cenovo dostupným letenkám sa pre nich hlavné mesto Slovenska stalo vyhľadávanou víkendovou atrakciou, ktorá ponúka na pomery Veľkej Británie lacný alkohol a údajne aj pekné dievčatá.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu