Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Reklama na aute smrdí pyramídovou hrou!

Na dverách viseli nálepky s dôvodmi: zatvorené z technických príčin alebo čerpanie dovolenky
Na dverách viseli nálepky s dôvodmi: zatvorené z technických príčin alebo čerpanie dovolenky

BRATISLAVA - Desiatky klientov spoločnosti Auto-reklama odstupujú od svojich zmlúv. Dôvodom je fakt, že niektorí z nich nedostali splátky za to, že si auto polepili reklamou. Auto-reklama im za to sľúbila 7-tisíc korún mesačne. Predtým však museli podľa zmluvy vložiť 25-tisíc Sk alebo desať percent ceny auta, keď ho kupujú cez túto spoločnosť.

Zmluvy, ktoré s klientmi uzatvára, sú pre nich nevýhodné a celé podnikanie pripomína pyramídovú hru. Väčšina pobočiek Auto-reklamy na Slovensku bolo včera zatvorených. Na dverách viseli nálepky s dôvodmi: zatvorené z technických príčin alebo čerpanie dovolenky. Otvorené mala len pobočka v Košiciach. „Prišiel som zrušiť zmluvu, pretože nesplnili dohodnuté podmienky,“ konštatoval nahnevaný Košičan, ktorý sa Auto-reklame upísal ešte v marci, za čo aj dostal 7-tisíc Sk.

„Za apríl doteraz peniaze neprišli,“ dodal muž, ktorý do spoločnosti vložil 25-tisíc Sk ako vstupný poplatok. Nespokojných klientov je viac. Podľa Hospodárskych novín od zmlúv v posledných dňoch odstúpilo minimálne 500 klientov. Majiteľ firmy Ladislav Porozsnyák je vraj služobne v zahraničí a v sídle firmy ho údajne hľadala polícia. Hovorca policajného zboru Viktor Plézel však túto informáciu nepotvrdil. „Je to občianskoprávny spor. Zatiaľ nebolo podané trestné oznámenie. Pokiaľ by sa tak stalo, budeme sa tým zaoberať. Musí sa však dokázať trestnoprávna rovina celého prípadu,“ povedal policajný hovorca Viktor Plézel.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu