Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Autobusári prišli s ďalším vtipným VIDEOm: Pozrite si, prečo sa kávičkári búria!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Minulý mesiac zverejnil Zväz autobusovej dopravy video v rámci kampane SKÚS BUS, v ktorom chcel upozorniť na smskovanie a telefonovanie za volantom.

Iniciatíva „Nečetuj za volantom“ okamžite vzbudila záujem verejnosti aj médií a za pár dní videlo vtipné video na sociálnych sieťach 200 tisíc ľudí. Teraz prišli autobusári s ďalším „kúskom“. Vyzývajú v ňom vodičov autobusov, aby neplytvali kávou. Ak ste sa aj vy niekedy pri šoférovaní obliali kávou alebo iným nápojom, určite sa v tomto videu nájdete.

Aj toto video si zdá sa rýchlo našlo svojich fanúšikov, keďže za pár dní ho videlo už 60 tisíc ľudí. „Sériou krátkych videí sme chceli upozorniť na výhody cestovania autobusom v porovnaní s inými spôsobmi cestovania. Veríme, že aj u nás budú ľudia postupne s narastajúcou kvalitou služieb autobusárov uprednostňovať pohodlie pred stresom a  aspoň občas odložia autá“ povedal šéf  Zväzu autobusovej dopravy Peter Sádovský. Keďže s takýmto úspechom videí nerátali, prídu podľa Sádovského autobusári aj s tretím videom ešte pred Vianocami. Hlavnú postavu si opäť zahraje mladý herec Lukáš Pelč, ktorého si ľudia pamätajú ako jedného z lepičov plagátovv reklame pre banku.  

Viac o téme: Zväz autobusovej dopravySKÚS BUS
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu