Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Erika zaspala a už sa nezobudila

„Tu zaspala aj zomrela,“ hovorí Erikina mama Silvia Csócsová (35), ktorá má ešte Zobraziť galériu (2)
„Tu zaspala aj zomrela,“ hovorí Erikina mama Silvia Csócsová (35), ktorá má ešte

DRIENOVEC - Záhadné úmrtie! V Drienovci pri Košiciach za nevyjasnených okolností zomrela iba päťmesačná Erika. Matka (35) ju uložila spať do kočíka a Erika sa viac nezobudila. Teraz má čo vysvetľovať polícii, lebo dieťa bolo dosť podvyživené.

„Erika bola od narodenia chorá. Po pôrode ju operovali, lebo mala problémy s trávením. Aj keď som ju nakŕmila, veľmi nepriberala,“ tvrdí jej matka Silvia Csócsová, ktorá sa stará ešte o dve deti - Ivana (3) a Jozefa (2). Spolu s druhým manželom bývajú v chatrči.

Lekár síce stopy násilia už na mŕtvom dievčatku neobjavil, no pre podvýživu a značnú zanedbanosť nariadil pitvu. Matke teraz v prípade uznania viny hrozia minimálne dva roky basy. „S dcérkou som bola pred dvomi týždňami na poliklinike, no nevyšetrili ju. Nemala som jej zdravotnú kartu. Nedávno som sa vydala a môj nový manžel si Eriku len pred pár dňami osvojil. Vtedy jej vystavili nový rodný list,“ povedala matka.

Čo hovoria čísla


Len v Košickom kraji je to v tomto roku už deviaty prípad úmrtia malého dieťaťa, ktorý vyšetruje aj polícia. Najviac detí zomrelo v Košiciach (4) a Rožňave (2).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu