Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Počasie nás cez víkend milo prekvapí: Takto by malo vyzerať ukážkové leto

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/AP)

BRATISLAVA - Podľa meteorológov nás čaká príjemný víkend. Narušiť ho môžu len búrky z tepla alebo lokálne prehánky. Ak ste sa počas týždňa nestihli schladiť niekde pri vode, budete mať dostatok príležitostí si to vynahradiť. Pozrite sa, aké úžasné teploty nám v rámci svojho menu počasie naservíruje.

PIATOK

Piatok bude oblačný, lokálne s prehánkami a búrkami. Najvyššia denná teplota dosiahne 26 až 30 stupňov Celzia, na Kysuciach, Orave, Liptove a Spiši len okolo 24 stupňov Celzia. Teplota na horách vo výške 1 500 metrov vystúpi na okolo 16 stupňov Celzia. Viať bude len slabý vietor.

Presne vlani zaútočili na Slovensko extrémne trópy: Klimatológ prezradil, čo nás čaká teraz!

Počasie nás cez víkend
Zobraziť galériu (4)

SOBOTA

Sobota prinesie na viacerých územiach Slovenska pekné počasie. Cez deň bude len malá, prechodne zväčšená oblačnosť, na juhu západného a stredného Slovenska ojedinele s prehánkami a búrkami. Najnižšia nočná teplota poklesne na 18 až 13, v severnej polovici území na 13 až 8 stupňov Celzia. Najvyššia denná teplota vystúpi na 27 až 31, na Kysuciach, Orave, Liptove a na Spiši na okolo 25 stupňov Celzia. Viať má len slabý premenlivý vietor.

Počasie nás cez víkend
Zobraziť galériu (4)

NEDEĽA

Nedeľa sa pred sobotou nedá zahanbiť a slnko len kde-tu zakryje mrak. Podľa meteorológov bude malá, miestami prechodne zväčšená oblačnosť, príležitostne, najmä na juhozápade, sa môžu vyskytnúť prehánky a búrky. Najnižšia nočná teplota poklesne na 18 až 13, v dolinách na okolo 11 stupňov Celzia. Najvyššia denná teplota dosiahne 27 až 31, na Orave, Liptove a Spiši väčšinou okolo 25 stupňov Celzia. Opäť bude viať slabý premenlivý vietor.

Počasie nás cez víkend
Zobraziť galériu (4)

Viac o téme: Predpoveď počasia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu