Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Poplach v Justičnom paláci: Kvôli nahlásenej bombe evakuujú budovu

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: foto: tip citatela)

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti sú opäť v pohotovosti. Zasahujú pri evakuácii Justičného paláca. Ľudia hromadne vychádzajú a opúšťajú budovu.

Vaše tipy

V budove Justičného paláca v Bratislave sídli Okresný súd Bratislava I. a bratislavský krajský súd. "Práve podľa všetkého evakuujú Justičný palác. Dôvod netuším, ale ľudia hromadne vychádzajú a v okolí sú policajti a policajné pásky," napísal nám čiateteľ, ktorý išiel práve okolo a vtipne poznamenal: "Asi si chcel niekto odložiť pojednávanie."

FOTO Poplach v Justičnom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

"Dnes v čase krátko pred 10.15 hod sme prostredníctvom tiesňovej linky 112 prijali oznámenie o umiestnení nástražného výbušného systému v priestoroch Krajského súdu v Bratislave na Záhradníckej ulici," potvrdila hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková a doplnila, že policajti sa bezprostredne po prijatí oznámenia dostavili na miesto, kde v súčasnosti  vykonávajú všetky potrebné bezpečnostné opatrenia smerujúce k ochrane života, zdravia a majetku občanov.

Išlo o planý poplach

"Hodnovernosť dnes prijatého oznámenia o umiestnení nástražného výbušného systému v priestoroch Krajského súdu na Záhradníckej ulici sa vykonanou pyrotechnickou prehliadkou priestorov nepotvrdilo," uviedla Mihalíková. Polícia začala v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu šírenia poplašnej správy.

 

Viac o téme: EvakuáciaPolícia Justičný palác
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu