Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Panika na trnavskej stanici: Bombový poplach, cestujúcich museli evakuovať!

TRANAV - Trnavskú vlakovú stanicu dnes v popoludňajších hodinách evakuovali pre podozrenie z bombovej hrozby. Policajti momentálne skúmajú, či sa v jednej z nestrážených batožín nenachádza výbušnina.

Informuje o tom portál Pluska.sk. Na mieste podľa portálu zasahujú štyri policajné autá, špeciálne vycvičený pes, pyrotechnici a aj hasiči. Do priestorov stanice nikoho nepúšťajú, cestujúcich evakuovali pred budovu. S najväčšou pravdepodobnosťou utrpia aj cestovné poriadky. Portál zistil, že trnavskou stanicou aktuálne nepremávajú žiadne spoje.

Pluska.sk ďalej uvádza, že nejde o tradičný prípad anonymnej hrozby. Polícia nemá priamo informáciu, že by sa v batožine mala nachádzať trhavina, no keďže ide o podozrivý objekt, ozbrojené zložky postupujú obozretne.

Polícia bombu nenašla

Polícia ukončila pyrotechnickú prehliadku železničnej stanice v Trnave, žiadnu výbušninu nenašla. Informovala o tom trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Dôvodom uzatvorenia a evakuácie železničnej stanice bola opustená batožina. Tento nález postavil na nohy nielen policajtov, ale aj hasičov.

Batožinu mali v objekte stanice podľa prvých informácií nechať dve ženy. Polícia ďalej preveruje, či išlo o úmysel alebo ju tam len zabudli.

Viac o téme: PoplachŽelezničná stanicaTrnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu