Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Polícia zverejnila detaily vraždy: Ctibor (33) vytiahol nôž a bodal, priateľka neprežila (†30)

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti v priebehu niekoľkých hodín objasnili prípad brutálnej vraždy. Telo 30-ročnej ženy bez známok života našli včera v poludňajších hodinách v jednom z bratislavských bytov. Prípad si vzhľadom na jeho závažnosť na mieste prevzali príslušníci Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave.

Ako informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff, podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania ešte uplynulý týždeň v stredu vo večerných hodinách v jednom z bytov na ulici Milana Marečku vo štvrtom bratislavskom okrese, surovo zaútočil na 30-ročnú ženu jej partner Ctibor. Kuchynským nožom jej spôsobil vážne bodné poranenie v oblasti hrudníka, následkom ktorých žena na mieste zomrela. 


Prečítajte si aj:

FOTO Osem mužov obvinili z mafiánskych vrážd: Brutálne metódy, obeť pomletá v mlynčeku na mäso


V sobotu v poludňajších hodinách blízki nebohej ženy oznámili na polícii jej nezvestnosť. Policajná hliadka nabehla do bytu, kde sa mala zdržiavať. "Vo vnútorných priestoroch bytu bolo jej telo bez známok života nájdené. Zároveň bol na mieste v súlade so zákonom na osobnej slobode obmedzený aj 33-ročný muž, partner nebohej," opísal policajný hovorca a doplnil, že pri osobnej prehliadke u muža našli aj zatavenú injekčnú striekačku s obsahom bielej kryštalickej látky, ktorá bola následne zaslaná k expertíznemu skúmaniu. V byte polícia zaistila aj kuchynský nôž, ktorý bol rovnako zaslaný k expertíznemu skúmaniu. "Muž bol následne eskortovaný na príslušný útvar Policajného zboru, kde sa k spáchaniu predmetnému skutku v plnej miere priznal," ozrejmil Szeiff. 

Ctiborovi hrozí až 20 rokov za mrežami

Vyšetrovateľ Ctibora obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Obvinený je umiestnený v cele policajného zaistenia, vyšetrovateľ už spracoval návrh k podnetu na jeho väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na pätnásť až dvadsať rokov.

 

 

Viac o téme: NôžVraždaPriateľka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu