Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mesto pobúril bezcitný vodič, ohavnosť priamo na ulici: FOTO Zasiahli dobrí ľudia

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Facebook/OnlyinPoprad)

BRATISLAVA - Popradčanov pobúrilo správanie neznámeho vodiča, ktorý sa nemaznal s malým šteniatkom. Psíka vyhodil rovno z okna svojho auta. Incident zachytil vodič idúci za ním. Potom, ako ho odfotil a zavesil na miestnu facebookovú stránku, sa okamžite strhla búrlivá diskusia.

"Z tohto auta na Kubašskom kopci vyhodili čierne šteniatko, bravo!", znel príspevok na facebookovskej stránke Only in Poprad, ktorá informuje o aktualitách z východoslovenského regiónu. Podľa príspevku sa malého šteniatka malo ujať ďalšie auto, ktoré išlo za džípom Mitsubishi Pajero.

Mesto pobúril bezcitný vodič,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Hrubé správanie neznámeho vodiča pobúrilo ľudí, ktorí tento post komentovali na Facebooku. "Prajem, len nech sa mu tento ohavný čin vráti 100 násobne ešte v tomto jeho úbohom živote," znel jeden z miernejších komentárov. Našli sa aj také, ktoré sú nepublikovateľné z dôvodu vulgárnosti príspevku.

Mesto pobúril bezcitný vodič,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Ľudí krutý čin rozcítil a v tomto duchu bolo aj veľa príspevkov. "Smutné, ľudia, veď toto nie je vec, máme psíka, je to živý tvor, má srdce, len nerozpráva. Kto dokáže tak urobiť so zvieraťom, dokáže to aj s človekom," napísal ďalší z komentujúcich.

Mesto pobúril bezcitný vodič,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Psíka sa nakoniec ujali dvaja muži, ktorí ho okamžite vyzdvihli. Jeden z nich zavesil fotku čierneho šteniatka do komentárov. Okamžite mu ľudia začali ďakovať. "Ešte že existujú dobrí ľudia," znel najlajkovanejší príspevok. "Ty si ho vzal," pýtala sa žena, "Šťastný psík. Opatruj ho," dodala.

Ďalšia z diskutujúcich chapcom vystrúhala poklonu a zároveň previnilcovi odkázala, že sa mu to vráti. "Skláňam poklonu. A ten haj**ík nech nezabudne, že karma si nájde vždy adresu a donesie aj zlé aj to dobré. Aký bumerang si človek hodí, taký sa mu vráti," zakončila.

Viac o téme: PesŠteniatkoPoprad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu