Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tragédia na Spiši: Nočný náraz do stromu sa stal Františkovi (†26) a Dávidovi (†23) osudným

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: polícia)

SPIŠSKÁ BELÁ - Obrovské nešťastie sa stalo v noci na dnes. Pri nehode medzi obcami Bušovce a Spišská Belá vyhasli životy dvoch mladých mužov (†23,26).

Podľa hovorkyňe prešovských policajtov Jany Migaľovej osobné auto z doposiaľ neznámych príčin zišlo mimo vozovku a narazilo do stromu. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky, cesta bola neprejazdná.

Bezprostredne po ohlásení dorazili na miesto záchranári. Do zásahu boli bezodkladne vyslané tri pozemné ambulancie. "Na mieste zdravotníckeho zásahu lekár konštatoval úmrtie u dvoch osôb mužského pohlavia, ktoré utrpeli poranenia nezlučiteľné so životom. Jedna osoba v kritickom stave s poranením hlavy bola na umelej pľúcnej ventilácii transportovaná na urgentný príjem do nemocnice v Poprade," uviedol zastupujúci hovorca záchranárov Andrej Hirjak. 


Prečítajte si aj: 

Posledné sekundy pred smrťou: Desivé VIDEO zrážky pri Bytči, takto strašne vyhasli dva životy


Pri desivej nehode, žiaľ, zomrel 26-ročný vodič Františka a 23-ročný spolujazdca Dávida. Tretí mladík, 21-ročný Lukáš bol vo vážnom stave prevezený do nemocnice. "Vodič, ako aj obaja spolujazdci pochádzajú z obce Spišská Belá. K objasneniu okolnosti i presnej príčiny tejto tragickej dopravnej nehody bol prizvaný aj znalec z odboru cestná doprava," uviedla policajná hovorkyňa. Prípad podľa jej slov rieši vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Kežmarku, ktorý vo veci začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia a trestný čin ublíženia na zdraví. 

Viac o téme: NehodaTragédiaSpišská BeláBušovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu