Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Talian (51) sexuálne zneužíval dve Slovenky, ktoré u neho pracovali: Detaily otrasných zverstiev

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

PADOVA - Otrasný prípad rieši taliansky súd. Jimmy Volta (51) zamestnal cez inzerát dve Slovenky. Jednu ako predavačku vo svojom obchode, druhú ako gazdinú. Ženy ale zažívali peklo, stali sa jeho otrokyňami v najhoršom zmysle slova.

Jimmy Volta (51) sľuboval ženám ubytovanie a plat za to, že mu budú pomáhať v obchode aj v domácnosti. V skutočnosti ale požadoval nepretržitú 24-hodinovú službu s otrasnými záľubami v sexe vo všetkých možných polohách. Zotročoval ich v práci, ale aj v domácnosti. Podľa obžaloby boli ženy nútené znášať otrasné sexuálne praktiky. 

Ženy prenasledoval, ponižoval, zastrašoval ich a vyhrážal sa im celé mesiace. Slovenky prežívali chvíle plné hrôzy. Podľa vyšetrovateľov sa desivé praktiky diali od novembra 2012 do marca 2013. Ako informuje ilgazzettino.it, násilník už čelí obvineniu zo sexuálneho napadnutia a domáceho násilia. Dozorujúcim prokurátorom v prípade je George Falcone.  

Sexuálne nechutnosti

Podľa prokuratúry, bola prvá obeť nútená pracovať na zmeny dlhšie ako 8 hodín denne, bez týždenného odpočinku. Musela žiť v starom dome, kde sa nekúrilo. Jimmy sa jej vyhrážal, že ju vyhodí, ak neuspokojí jeho túžby. Opakoval, že ju zničí vďaka svojim známostiam s vplyvnými ľuďmi. Nútil ju k nechutným sexuálnym praktikám, aj keď mala horúčku bez toho, aby jej obstaral lieky. Podľa obžaloby ju hodil na postel a rozthal šaty. Inokedy ju znásilnil kovovým falusom. Jimmy si dokonca nechutné sexuálny praktiky nakrúcal na video, žene sa mal nimi vyhrážať. 


Prečítajte si aj: 

Detaily otrasných činov: Za znásilnenie Martiny (17) a vraždu Andrey (†25) čaká Nora tvrdý trest


Podľa polície sa k druhej žene správal menej násilne, no aj tak boli jeho praktiky surové a vážne. Majiteľ supermarketu aj druhú ženu nútil pod rôznymi hrozbami podstúpiť početné a opakované sexuálne akty.  

Viac o téme: MužZnásilnenieSúd Padova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu