Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Mladý Mečiar už má pri vile novú cestu

Robotníci asfaltujúci cestu k Mečiarovej vile. Zobraziť galériu (2)
Robotníci asfaltujúci cestu k Mečiarovej vile.

SOBLAHOV - Ten sa má! Vila Vladimíra Mečiara mladšieho v Soblahove ešte zďaleka nie je dokončená, no už sa okolo nej ligoce čerstvo vyasfaltovaná cestička. Robotníkov pri jej stavbe prišiel skontrolovať samotný Vladimír Mečiar mladší.

„Dnes ráno tu bol pán Mečiar mladší. Doviezol sa na terénnom aute, obzrel si vilu aj cestu a išiel preč,“ prezradil jeden z robotníkov. Na dokončovaní vily sa pre výstavbu cesty istý čas nepracovalo. Za dva mesiace je na supervile dokončená strecha a pribudli aj drahé medené odkvapy. „Nie je normálne, aby stavali cestu, keď na kopci stojí jediný dom. Robia to iba kvôli Mečiarovi. Na tom kopci postavia ďalších 90 domov, tú cestu im potom nákladiaky úplne zničia,“ myslí si jeden z dedinčanov. Podľa stavbyvedúceho firmy Doprastav je takýto postup bežný. „Môže trvať desiatky rokov, kým tu budú stáť všetky domy. Preto robíme cestu teraz,“ vyhlásil.

Mečiar mladší s manželkou kúpili v Soblahove od firmy Unises Plus z Trenčína dva pozemky. Ceny pozemkov sa tu pohybujú v rozpätí od 1 200 do 1 600 Sk za štvorcový meter. Za pozemky teda Mečiar ml. mohol zaplatiť až 2,5 milióna korún. Hodnota vily s dvoma terasami a dvojgarážou môže byť podľa odhadov 15 miliónov Sk. Vila vyrastá na vrchole kopca. Podľa robotníkov to nie je žiadna výhra. „Strašne tu fúka, ja by som tu nechcel bývať,“ prezradil jeden z nich.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu