Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Opitý cestný pirát brázdil ulice Popradu: Keď ho zastavili strážnici, nestačili sa čudovať

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Jupiterimages)

POPRAD - Poriadne podgurážený cestný pirát vyčíňal v noci na sobotu v uliciach Popradu. Zbesilou jazdou v protismere ohrozil aj mestskú políciu. Po tom, čo strážnici auto zastavili, ostali v šoku. V aute boli nasáčkovaní siedmi mladí ľudia.

"Popradskí dopravní policajti vzniesli obvinenie pre prečin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky 21-ročnému mužovi z obce Važec v okrese Liptovský Mikuláš, pretože dňa 16. apríla 2016 o 1:40 hodine viedol Citroen C4 v meste Poprad po Levočskej ulici smerom od križovatky ulíc Levočskej a Francisciho ku križovatke ulíc Levočskej a Popradskej brigády," informoval hovorca prešovských policajtov Daniel Džobanik.

Hliadka spozorovala podozrivé auto a začala vodiča okamžite sledovať."Unikajúci vodič po rýchlej jazde v uliciach mesta napokon odbočil na parkovisko pri rieke Poprad, kde z auta vybehol a zahodil kľúče od vozidla. Policajnej hliadke sa však podarilo muža zadržať. Pri kontrole bolo zistené, že 21-ročný vodič mal v krvi 1,94 promile alkoholu," uviedol hovorca Popradu Marián Galajda.


Prečítajte si aj:

Opitý vodič ohrozoval svojím kamiónom premávku: Podgurážený odmietol vystúpiť


Policajtov ale čakalo aj ďalšie prekvapenie. "V aute bolo zistených ďalších šesť osôb. Dve osoby pritom naháňačku absolvovali v batožinovom priestore motorového vozidla," doplnil Galajda. Vodiča umiestnili do cely policajného zaistenia a bol spracovaný podnet na návrh na podanie obžaloby. Prípad vyšetrujú popradskí policajti.  

 

  

 

Viac o téme: AutoKufor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu