Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zábava na diskotéke sa stala pre Mariána (†36) osudnou: Bitka kvôli hlúposti, umrel po dňoch boja

Marián zomrel po surovej bitke Zobraziť galériu (4)
Marián zomrel po surovej bitke (Zdroj: Foto: Facebook, TV Joj)

MICHAĽANY - Obrovské nešťastie sa stalo v Michaľanoch v trebišovskom okrese. Po surovej bitke, ktorá sa strhla ešte v piatok v noci zomrel 36-ročný Marián. Dokopaný muž bojoval do posledných chvíľ. Naposledy vydýchol v trebišovskej nemocnici.

Brutálna bitka sa strhla v noci z piatka na sobotu v obci Michaľany. Muži popíjali v miestnom bare na tanečnej zábave, kde došlo k hádke. Po tom, čo vyšli von, na parkovisku pred železničnou stanicou dvojica páchateľov fyzicky napadla Mariána (†36) z Michalian. "Poškodeného udierali a kopali do hlavy a celého tela," opísal situáciu hovorca košických policajtov Alexander Szabó.

Muža ratovali privolaní záchranári. "Po prvotnom ošetrení sme muža pri vedomí s poranením hlavy previezli do trebišovskej nemocnice," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

Zábava na diskotéke sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook, TV Joj)

Príčina surovej bitky

Čo bolo motívom brutálnej bitky je predmetom policajného vyšetrovania. Mariána napadli obyvatelia miestnej osady. Blízki páchateľov priznali, že potýčky so zákonom mali aj v minulosti. Ako informovala televízia Joj, dvaja kriminálnici boli opakovane súdne trestaní za násilné trestné činy. Medzi miestnymi sa hovorí, že motívom desivej bitky mala byť dcéra jedného z útočníkov, o ktorú mal mať nebohý muž záujem.

Marián mal dvojča Mareka. Podľa blízkych to bol dobrý, nekonfliktný chlap, ktorý nemal s nikým problémy. Z tragédie sa nedokážu spamätať.

Mariánov brat Marek
Zobraziť galériu (4)
Mariánov brat Marek  (Zdroj: Foto: Facebook, TV Joj)

Dobitý muž, žiaľ, po troch dňoch, ktoré prežil napojený na prístroje v trebišovskej nemocnici, zomrel. "Pacienta sme prijali s ťažkým poranením hlavy, sprevádzaným krvácaním do mozgu, ako aj opuchom samotného mozgu. Napriek maximálnej lekárskej snahe pacient týmto vážnym zraneniam podľahol v utorok v noci," povedal hovorca Sveta zdravia Tomáš Kráľ.

nebohý Marián
Zobraziť galériu (4)
nebohý Marián  (Zdroj: Foto: Facebook, TV Joj)

Trebišovskí policajti zadržali podozrivého 32-ročného Martina a 25-ročného Michala z okresu Trebišov. Vyšetrovateľ ich obvinil zo spáchania zločinu zabitia a prečinu výtržníctva. Sudca ich posadil do väzby, kde budú čakať na súd, ktorý rozhodne o ich osude. V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na 7 až 10 rokov.

Viac o téme: TragédiaBitkaMichaľanyNešťasie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu