Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO Hororová nehoda pri Nitre: Zrážka v protismere, dvaja mŕtvi, v aute bola rodina s detičkami!

nešťastie pri Nitre Zobraziť galériu (4)
nešťastie pri Nitre (Zdroj: Foto: polícia)

NITRA - Včera večer sa stala pri Nitre tragická dopravná nehoda. Po zrážke dvoch osobných áut skončili v nemocnici až štyria ľudia. Spolujazdec z Volkswagenu Golf Jozef (†33), žiaľ, desivý náraz neprežil. V nemocnici zomrela aj 25-ročná vodička Lucia.

Nešťastie sa stalo v utorok okolo ôsmej hodine večer na ceste druhej triedy pri obci Bádice v nitrianskom okrese. Ako informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková, za doposiaľ nezistených okolností pravdepodobne 25-ročná vodička Volkswagenu Golf prešla do protismeru, kde došlo k zrážke s Kiou Sorento. Bezprostredne po náraze zasahovali všetky záchranné zložky.

FOTO Hororová nehoda pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

"33-ročný muž, žiaľ, utrpel zranenia nezlúčiteľné so životom. 25-ročnú ženu sme v kritickom stave s polytraumou previezli do nitrianskej nemocnice. 6-ročné dieťa utrpelo úraz hlavy a 4-ročné dieťa utrpelo povrchové poranenia na tele. 40-ročný muž a 40-ročná žena utrpeli úraz hrudníka. Týchto zranených sme previezli do nemocníc v Topoľčanoch a Nitre," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

FOTO Hororová nehoda pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Lucia zomrela v nemocnici

Pri desivej nehode zahynul 33-ročný spolujazdec Jozef v golfe. Lucia, ktorá bola za volantom, podľahla utŕženým zraneniam po prevoze do nemocnice. V Kii sa viezli Ján (40), Viera (40), Natálka (6) a Eliška (4), mladá rodinka z Nedašoviec z okresu Bánovce nad Bebravou.

FOTO Hororová nehoda pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

"Alkohol v dychu vodiča Kie policajti nezistili. U nebohej vodičky VW Golf bude prípadná prítomnosť alkoholu v krvi zisťovaná pri pitve," ozrejmila Čuháková. Miera zavinenia a okolnosti tragédie sú predmetom vyšetrovania nitrianskej polície. Vyšetrovateľka Policajného zboru začala trestné stíhanie vo veci pre trestný čin usmrtenia. Cesta bola na potrebný čas neprejazdná, dopravu riadili policajti. 

 

Viac o téme: NehodaTragédiaNitra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu