Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

V studni našli mŕtvu Máriu

Ženu našli v tejto studni.
Ženu našli v tejto studni.

HAVKA - Tragédia v Havke (okr. Stará Ľubovňa). Vo štvrtok našli v studni mŕtvu Máriu M. († 30).

Podľa polície ju zabil jej o dva roky starší manžel Pavol. Svoj čin spočiatku popieral, ale včera prišiel na políciu a ku všetkému sa priznal. Susedom je mŕtvej ženy veľmi ľúto. Tí vraj nepochybovali, že jej život má na svedomí práve Pavol. Podľa nich bol takmer nepretržite opitý a manželku kruto týral. Bitky v starej drevenici, kde manželia bývali, neboli žiadnou výnimkou.

„Mlátil ju takmer každý deň. Do studne by sama nikdy neskočila. Nech za to teraz pyká,“ povedal o Pavlovi jeho sused Jozef Ryš. Stopy po úderoch našiel na tele nebohej aj obhliadajúci lekár. Pavla polícia zatkla.

„Pripustil, že svoju manželku bil a týral, ale jej usmrtenie popieral,“ uviedol Daniel Džobaník z prešovského krajského policajného riaditeľstva. Na druhý deň sa však v Pavlovi zrejme pohlo svedomie. Prišiel na policajnú stanicu osprchovaný a pobalený. „K vražde sa potom dobrovoľne priznal. Potvrdil, že manželku hodil do studne a zatvoril dvierka,“ poznamenal Džobaník. Či bola žena mŕtva už pred pádom do vody, alebo ju jej manžel zbil až do bezvedomia a až potom ju do nej hodil, sa zatiaľ vyšetruje. „Presnú príčinu smrti určí súdna pitva,“ vysvetlil Džobaník. Pavlovi hrozí až doživotný trest.

Chceš sa stať súčasťou tímu Bleskoviek? >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu