Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Učitelia zorganizovali veľké upratovanie: Odpad na FOTO nechali pred Úradom vlády

(Zdroj: Facebook/Zelená hliadka)

BRATISLAVA – Bratislavskí učitelia nelenia. V ich prípade však zatiaľ neplatí porekadlo, že komu sa nelení, tomu sa zelení, hoci sa o zeleň v meste príkladne postarali. Pozrite sa, čo nazbierali v okolí Úradu vlády.

„Včera sa konal veľký učiteľský smeťozber, ktorého sa zúčastnilo okolo sto učiteľov. Nazbierali 35 vriec odpadkov v širšom okolí Úradu vlády,“ napísala na Facebook enviromentálne zmýšľajúca komunita Zelená hliadka a ako dôkaz priložila aj fotografiu, ktorá zavŕšila snahu učiteľov.

Stovky ľudí píšu premiérovi listy k štrajku učiteľov: Danina rozprávka o kráľovi Róbertovi

Učitelia čistili nielen okolie Úradu vlády, ale aj okolie Prezidentského paláca, Ministerstva financií, Ministerstva dopravy, Slovenského rozhlasu, Hlavnej stanice, Národnej banky Slovenska, či Slovenskej technickej univerzity. „Ďakujeme za čistejšie prostredie pre nás všetkých a využitie nadšenia učiteľov i učiteliek aj na zrealizovanie takého veľkého smeťozberu,“ doplnili na záver organizátori.

Včera sa konal veľký učiteľský smeťozber, ktorého sa zúčasnilo okolo 100 učiteľov. Nazbierali 35 vriec odpadkov v širšom...

Zveřejnil(a) Zelená hliadka dne 29. leden 2016

...

Viac o téme: Úrad vládyŠtrajk učiteľovSmeťozber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu