Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jasnovidec prezradil, čo nás čaká v roku 2016: Necenzurované proroctvo pre Slovensko

Jozef Bukai
Jozef Bukai (Zdroj: archív JB)

BRATISLAVA - Podľa jasnovidca a liečiteľa Jozefa Bukaia čakajú Slovensko v roku 2016 veľké zmeny na politickej scéne, ale aj celosvetové uznanie. Skutočná pohroma hrozí najmä Európe a do problémov sa zapletie aj naša krajina.

„Čo čaká nás Slovákov po stáročia pokorne a vďačne prijímajúcich úlohu utláčaných a vykorisťovaných? Budeme v hraní tejto roly na výbornú pokračovať aj naďalej, alebo sa misky váh naklonia v prospech produktívnej, no odstrkovanej väčšiny? Moja predpoveď je necenzurovaná a chcem sa podeliť o svoje skutočné vnemy a videnia,“ hovorí na úvod slovenský veštec Jozef Bukai.

Monštruózne varovania siedmich najväčších prorokov: Tretia svetová vojna sa začne v Sýrii

Podľa známeho jasnovidca nás čakajú veľké zmeny, a to hlavne na domácej politickej scéne. „Môžeme ich nazvať akýmsi jarným upratovaním, ktoré bude mať svoje následky, v niektorých prípadoch dokonca až kruciálne! Opäť sa však Slovač bude radovať predčasne a nechá sa zaslepiť leskom zdanlivej čistoty. Hlavní ‚cleaning majstri‛ budú v zákulisí stále ovládaní tou istou špinou a prvoplánová gilotína v štýle Márie Antoinetty a Ludovíta XVI. sa konať nebude,“ upozorňuje Bukai.

Preslávi nás nový produkt

V nasledujúcom roku tiež nastane nezvyčajné spojenie súkromných a verejných sektorov zdravotníctva, ktoré vyústi až k hmatateľným výsledkom v podobe pôvodného a revolučného medicínsko-kozmetického produktu. Ten si vyslúži celosvetové uznanie a jeho meno získa podobný cveng, aký nám v ušiach evokuje napr. francúzska značka Vichy. Budeme tiež svedkami snahy o vybudovanie niečoho monumentálneho, na čo by sme mohli byť právom hrdí, avšak táto optimistická správa vyšumí s príchodom jesenného vetra.

Banka vydala 10 šokujúcich predpovedí na rok 2016: Koniec luxusu, čo nás ešte čaká?

Za pozitívnu pre väčšinu národa môžeme označiť zmenu v rezorte spravodlivosti. „Čaká nás novela, ktorá prinesie spravodlivejšie výmery trestov, adekvátne k predmetným skutkom. Pravdepodobne tak predídeme trestu desiatich rokov za neplnenie záväzku voči veriteľovi pri strate zamestnania a zmení sa aj výška trestu za vraždu. Bratia Česi nám pôjdu príkladom,“ ozrejmuje jasnovidec.

Angela Merkelová ukrýva tajomstvo

Migračná kríza bude pokračovať aj v roku 2016. „Tu sa skutočne obávam o celú Európu a vravím pozor! Prisťahovaleckého problému sa týka moje najjasnejšie videnie. Spotený a zadýchaný som sa prebudil po videní, v ktorom som videl pravdu o príčinách konania Angely Merkelovej. Moje videnie môže pripomínať americký film, ale pravdou, bohužiaľ, je, že ku všetkému, čo urobila, bola donútená okolnosťami - niekto veľmi veľmi blízky jej bol unesený a pod hrozbou musela táto inteligentná žena, v snahe chrániť svoju rodinu, konať pod nátlakom,“ odhaľuje mystik.

My Slováci sa podľa varovania jasnovidca môžeme hrdiť len chátrajúcou armádou a políciou organizovanou horšie ako sídliskové gangy a v tomto boji nezmôžeme nič. „Zlo je ako plevel a nepozná súcit ani dobré mravy. Väčšina osôb, ktoré mohutne prúdia do západných krajín, sú horší než sám Hitler. Svoje pohľady obrátia i na našu malebnú krajinu, avšak napriek vyššie spomenutým negatívam sa nám podarí hrozbu včas a múdro odraziť,“ prezrádza Bukai.

Pád niečoho veľkého

Slováci sa vyšších platov ani v novom roku nedočkajú. Aj naďalej budú masy vzdelaných našincov odchádzať za zárobkom do zahraničia a slovenskí dôchodcovia budú živoriť, smutne priznáva jasnovidec. „Veľmi zreteľne vidím Slovensko na európskej stene hanby. Netuším presne, čo bude hlavnou príčinou, ale budeme na smiech viac, ako kedykoľvek predtým,“ opisuje svoje vízie veštec.

Najčernejším bodom nadchádzajúceho roka bude podľa Bukaia pád niečoho veľkého. Môže ísť o pád budovy alebo pád lietadla. „Vo všeobecnosti však môžeme byť vďační, že nám Stredoeurópanom ostane na najčastejšiu otázku ‚čo nové?‛ obligátna odpoveď ‚nič moc‛. Za seba posielam k nohám Slovákov šťastie celého sveta, no pozor! Neobíďte a nepošliapte ho! Naučte sa s ním ruka v ruke chodiť cestou života,“ vyzval na záver jasnovidec.

 

 

Viac o téme: JasnovidecPredpoveďSvet 2016Slovensko 2016
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu