Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mladíkovi (18) hrozí pre nehodu väzenie: Nabúral do auta, namerali mu 2,5 promile!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

HUMENNÉ/JASENOV – Obvinenie za prečin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky vzniesla polícia 18-ročnému mladíkovi. Tínedžerovi z Hažína nad Cirochou, okres Humenné, hrozí ročný trest odňatia slobody.

Mladík mal v sobotu (7.11.) pol hodinu pred polnocou jazdiť s motorovým vozidlom značky Peugeot Partner po ceste tretej triedy medzi mestom Humenné a obcou Jasenov. Počas jazdy na priamom úseku cesty údajne narazil vozidlom do odstaveného osobného auta Kia Sorento, ktoré stálo na okraji vozovky, a to pred jedným z rodinných domov v Jasenove. 

Vodič po zrážke zišiel mimo cesty, kde narazil do oplotenia rodinného domu. Dychová skúška u mladíka dopadla s pozitívnym výsledkom. Namerali mu konkrétne 1,22 miligramov alkoholu na liter vydychovaného vzduchu, čo zodpovedá hodnote takmer 2,5 promile.

Pri dopravnej nehode utrpel tínedžer zranenie s časom liečenia do sedem dní. Na vozidlách vznikla škoda za 9000 eur, na oplotení domu 500 eur. O prípade informovala Jana Migaľová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove. Dodala, že obvineného mladíka stíha polícia na slobode. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu