Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Neznámy vtipálek prekvapil poslancov v parlamente: FOTO Tento odkaz by si mali dobre všimnúť!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: topky)

BRATISLAVA - V slovenskom parlamente si naši poslanci našli veľmi zaujímavý odkaz. neznámy vtipálek im vyslal jasné posolstvo, ktoré by si mali všetci zobrať k srdcu!

Vaše tipy

Na chodbe v parlamente sa nachádza takýto elektrický čistič topánok s nápisom "Je slušné mať čisté topánky." Na tom by nebolo ešte nič svetoborné, no slovenská ľudová tvorivosť sa prejavila aj na chodbe nášho zákonodárneho zboru. Neznámy vtipálek na jednom z čističov totiž poslancom odkázal pre mnohých niečo naozaj poučné. Doplnil tam, že k čistým topánkam nesmie chýbať ani "čisté svedomie".

Neznámy vtipálek prekvapil poslancov
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: topky)

Podobný čistič topánok nie je v parlamente ojedinelý. V celej budove sa nachádzajú dve takéto zariadenia. V budove Národnej rady SR sú k dispozícii dva čističe topánok, ktoré sú v prevádzke približne od roku 2005.

"Jeden z nich sa nachádza vo foyer na prízemí a druhý je umiestnený na recepcii Ubytovacieho zariadenia pre poslancov. Rovnaký prístroj na čistenie obuvi sa nachádza aj v Historickej budove Národnej rady SR na Župnom námestí, kde sa uskutočňujú rôzne konferencie, kultúrne a spoločenské podujatia," zareagovali pre Topky z tlačového odboru NR SR. Či si toto posolstvo poslanci všimnú, nevedno. Čo myslíte, koľkí poslanci si tento vtipný odkaz zoberú k srdcu?

Viac o téme: Čistič topánok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu