Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Znásilnenie chlapčeka pri cintoríne v Petržalke: 22-ročný pedofil dokonal odporný čin v aute

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

BRATISLAVA – Na červené auto 22-ročného Mareka chlapec nikdy nezabudne. Zvrhlík zaparkoval pri vojenskom cintoríne a keď si myslel, že nemá žiadnych svedkov, začal spolujazdca nútiť k niečomu, čo by vám ani v zlom sne nenapadlo. Dieťaťu sa postaral o traumu na celý život.

Marek P. z okresu Dunajská Streda mal poriadne zvrhlé chúťky a svoje pedofilné sklony už nedokázal ovládať. Prípad, ktorého detaily vyvolali zimomriavky hrôzy aj u vyšetrovateľ, sa odohral pri vojenskom cintoríne v Petržalke: „Podľa doterajšieho vyšetrovania mal v súčasnosti už obvinený muž násilím donútiť k análnemu styku  dieťa- chlapca,“ spresnila hovorkyňa KR PZ v Bratislave Tatiana Kurucová. O tom, ako sa otrasný prípad odohral, však vyšetrovatelia mlčia. „Vzhľadom na citlivosť a závažnosť tohto prípadu podrobnejšie informácie nie je možné poskytnúť,“ dodala.

Z tohto experimentu mrazí: Ste si istý, že vaše deti dobrovoľne nepôjdu za pedofilom?

O tom, ako sa čin presne odohral, môžeme len polemizovať. Vieme len toľko, že mladík chlapca znásilnil 7. októbra vo vozidle zn. Škoda Fabia červenej farby blízko rakúskej hranice. Môžeme si len domyslieť, že na miesto činu zrejme prišli spolu, možno pod zámienkou. Nie je tiež vylúčené, že chlapec pedofila osobne poznal, keď s ním naivne nasadol do auta. To, čo presne sa udialo potom, je zaznamenané iba v policajnej správe. Ak však podľa polície išlo o dieťa, je pravdepodobné, že chlapec nemusel mať ani 15 rokov. „Za takéto závažné konanie mu v súlade s Trestným zákonom hrozí trest odňatia slobody na 7 až 15 rokov,“ uviedla hovorkyňa.

 

Viac o téme: ZnásilneniePedofil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu