Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mladá vodička (†36) strhla volant, skončilo to tragédiou: Desivé FOTO po nehode

Nešťastie pri Nitre Zobraziť galériu (3)
Nešťastie pri Nitre (Zdroj: Foto: polícia)

VRÁBLE - Ďalšia tragédia sa stala na ceste prvej triedy medzi odbočkami na obce Babindol a Klasov v nitrianskom okrese. Pod kamión vletela 36-ročná žena, ktorá podľahla ťažkým zranenia. Ďalší traja účastníci nehody skončili v nemocnici, jadna z nich s ťažkými zraneniami.

Nešťastie sa stalo dnes krátko pred pol deviatou. "36-ročná vodička osobného auta Peugeot 206 pravdepodobne neskoro spozorovala pred sebou brzdiace autá a strhla volant vľavo priamo pod kamión," informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková. Ako doplnila, vodič nákladiaku sa snažil zabrániť zrážke a vyhol sa vľavo, kde sa prevrátil na Ford Fiestu, ktorý viedla 38-ročná žena. 

Mladá vodička (†36) strhla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Na mieste nešťastia zasahovali do niekoľkých minúr privolaní záchranári. "36-ročná žena utrpela zranenia nezlúčiteľné so životom. 38-ročnú ženu s polytraumou transportoval vrtuľník do nemocnice v Nových Zámkoch. 40-ročný muž utrpel zranenia v oblasti bedier a 69-ročná žena utrpela úraz hlavy. Obidvoch sme previezli do nemocnice v Nitre," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre trestný čin usmrtenia a ublíženia na zdraví.

Viac o téme: NehodaTragédiaNitraVráble
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu