Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Mariánovi sa podarilo zachytiť krásny prírodný úkaz: Trenčín zažil bleskovú apokalypsu

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tip čitateľa)

TRENČÍN - Slovensko sužujú v týchto dňoch veľkú horúčavy a tak zákonite s nimi prichádzajú aj búrky. Krásy búrky zachytil vlastným fotoaparátom jeden z našich čitateľov.

Krásnu momentku hromov a bleskov zachytil náš čitateľ, ktorý sa s tým neváhal pochváliť. "Posielam video a fotografie z nedeľnej búrky, ktorá prešla ponad Trenčínom v noci z 19.7. na 20.7.," napísal nám do redakcie Marián.

FOTO Mariánovi sa podarilo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Spolu s fotkou pripojil aj video. Posúďte sami - nie je to krásne?

Horúčavy potrápia Slovensko aj v stredu, niekde môže byť až 37 stupňov

Vysoké teploty potrápia Slovákov aj v stredu 22. júla. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal pre horúčavy výstrahy pre západné, časť stredného a východného Slovenska. Výstraha druhého stupňa platí pre celý Bratislavský, Trnavský a Nitriansky kraj a pre okresy Krupina, Lučenec, Rimavská Sobota a Veľký Krtíš. Teplota na týchto miestach môže dosahovať 35 až 37 stupňov Celzia.

Prvý stupeň platí v celom Košickom kraji a v okresoch Banská Bystrica, Banská Štiavnica, Brezno, Detva, Poltár, Revúca, Zvolen, Žarnovica, Žiar nad Hronom, Bánovce nad Bebravou, Myjava, Nové Mesto nad Váhom, Partizánske, Prievidza, Trenčín. Tu bude teplota dosahovať od 33 do 35 stupňov Celzia. "Vysoká teplota predstavuje potenciálne nebezpečenstvo pre ľudské zdravie, fyzické aktivity a tvorbu požiarov," upozorňujú meteorológovia. Výstrahy platia od 13.00 h do 18.00 h.

Viac o téme: BleskTrenčínBúrka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu