Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dada vyvolala paniku na sociálnych sieťach: Bývalý mi uniesol synov (9, 11), prosím, pomôžte!

Bratia Filip a Viktor Novanskí Zobraziť galériu (5)
Bratia Filip a Viktor Novanskí (Zdroj: Foto: Facebook)

MARTIN - Chvíle hrôzy prežívala mamička dvoch synov. Dada odovzdala Filipka (11) a Viktora (9) ich otcovi, no ten deti odmietal vrátiť. Žena bola zúfalá, pretože aj napriek tomu, že má v rukách rohodnutie súdu, nemohla nič podniknúť. Preto prosila o pomoc aj prostredníctvom sociálnych sietí.

"Dňa 20.6.2015 som odovzdala svojich dvoch synov otcovi a do dnešného dňa mi ich napriek asistencie policie odmieta vrátiť," napísala Dada pred pár dňami na Facebooku. Ako ďalej uvádza, deti sú súdom pridelené jej. "Neviem, kde sa nachádzajú, bojím sa, aby nevycestoval do zahraničia, nechodia ani do školy," doplnila. 

Dada, mama detí
Zobraziť galériu (5)
Dada, mama detí  (Zdroj: Foto: Facebook)

Bezradná mama je zúfalá, svojich synčekov nevidela niekoľko dní. Práve preto prosila verejnosť o pomoc. "Ak ich budete vidieť, prosím kontaktujte mňa alebo rovno políciu. Prosím zdieľajte, ide o čas."

Dada vyvolala paniku na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Prípadom sa zaoberala polícia. "Vykonávame preverovanie vo veci podozrenia z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. V súčasnej dobe realizujeme všetky potrebné úkony za účelom objasnenia skutku a rozhodnutia vo veci," informoval hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík.

Dada vyvolala paniku na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Chlapci stali predmetom sporu rodičov, ktorí po rozvode nevychádzajú dobre. Otec Martin si Viktora a Filipa zobral údajne kvôli tomu, lebo ich matka sa mala spoločne s nimi odsťahovať do iného mesta. Martin sa starostlivosti o nich nechce vzdať. Podľa posledných informácií sú deti už so svojou matkou, ktorá vraj po celý čas vedela, kde sa nachádzajú.

 

 

 

Viac o téme: ViktorFilipNovanský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu