Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Minister obrany prichytený: Glváč s kolegami po rokovaní skočil na jedno orosené!

Minister Glváč hasí smäd zlatým mokom Zobraziť galériu (2)
Minister Glváč hasí smäd zlatým mokom (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Minister obrany Martin Glváč si na rokovaní s poľským kolegom skočil na pivko do centra mesta. To, či ide o bežné praktiky, sme sa pýtali na ministerstve. Čo na to sám šéf rezortu?

Minister obrany Martin Glváč sa na spoločných tlačovkách s ministrami obrany z V4 rád chváli tým, že ich vzťahy sú viac ako pracovné. Možno aj preto nepozval poľského kolegu Tomasza Siemoniaka do svojej klimatizovanej kancelárie, ale na terasu jedného z lukratívnych podnikov v centre Bratislavy, kde ho hostil pivom.

Minister obrany prichytený: Glváč
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: topky)

Na ministerstve sme sa pýtali, či ide o štandardnú vec a je bežné, aby ministri rokovali pri pive.  „V piatok mal pán minister štyri oficiálne bilaterálne rokovania na ministerstve, a preto sme sa s poľskou stranou dohodli, že toto stretnutie bude neformálne,“ uviedla hovorkyňa Ministerstva obrany SR Martina Balleková s tým, že ministri sa venovali spoločným slovensko - poľským projektom z oblasti obrany.

Minister obrany prichytený: Glváč
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: topky)

Rovnako nabitý program ako Glváč, mal mať v piatok v Bratislave aj Siemoniak. Dopoludnia ako podpredseda vlády zastupoval poľskú premiérku na rokovaní premiérov krajín V4 a Francúzska.

Viac o téme: PivoMinisterstvo obranyMartin Glváč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu