Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rodinná dráma v Topoľčanoch: Daliborko (4) mával mamičke z okna, vtom prišiel šok!

Daliborko vypadol z tohto okna, pod ktorým bola pohovka Zobraziť galériu (4)
Daliborko vypadol z tohto okna, pod ktorým bola pohovka (Zdroj: foto: tv joj)

TOPOĽČANY - Dráma sa stala včera podvečer v Topoľčanoch. Iba 4,5-ročný Daliborko vypadol z okna na druhom poschodí z jedného z bytov na Krušovskej ulici. Vrtuľníkom ho previezli do bratislavskej nemocnice.

Chlapčeka iba na chvíľu strážil starý otec, keď sa odohrala dráma. Daliborko vyliezol na sedačku a odtiaľ na okennú parapetu. I keď bola na okne sieťka proti hmyzu, nedokázala zabrániť nešťastiu. "Sieťka proti hmyzu bola len malou prekážkou, chlapček cez ňu prepadol a dopadol rovno na chodník pred vchodové dvere," uviedla hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková. 

Ako informuje televízia Joj, synček chcel zakývať svojej mamičke, keď odchádzala. V byte ho nechala len s dedkom. Keď vyšla z bytovky, čakal ju šok, Daliborka našla na chodníku práve ona.

Rodinná dráma v Topoľčanoch:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Rodinná dráma v Topoľčanoch:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Na mieste zasahovali privolaní záchranári. Dieťatko utrpelo zlomeninu nohy a tvárových kostí. "Chlapčeka sme po prvotnom ošetrení previezli vrtuľníkom záchrannej zdravotnej služby do Detskej fakultnej nemocnice v Bratislave," uviedol zastupujúci hovorca záchranárov Jozef Minár. 

Rodinná dráma v Topoľčanoch:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Chlapček je, našťastie, v stabilizovanom stave. "Zdravotný stav dieťatka je vitálne stabilizovaný. Dieťatko je v kompletnej intenzívnej starostlivosti," informovala hovorkyňa Detskej fakultnej nemocnice v Bratislave Dana Kamenická. "Vyšetrovateľka PZ začala trestné stíhanie vo veci pre trestný čin ublíženia na zdraví. V prípade prebieha vyšetrovanie," uzavrela Čuháková.

Viac o téme: OknoPádDrámaTopoľčanyDaliborko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu